Razer kraken v3 de thx ücretsiz mi?

evet ama o kulaklığı sadece kışın takabiliyorsun...
hocam ben razer thx e girdiğimde aktivasyon kodu istiyo fakat razer synapsede bi stereo var bide thx, thx seçiyorum ben. Bu arada hocam 1.5 yıldır kulağımda kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet ama o kulaklığı sadece kışın takabiliyorsun...
bide surround soundda da aynı sorun var kod istiyo.

O kulaklıkta herhangi bir thx aktivasyonu yapmıyorsun. Son sürüm synapse'ı kur oradan ayarla hangi oyunda thx açılmasını istiyorsan her oyunda çalışmıyor zaten.
hocam ben razer thx e girdiğimde aktivasyon kodu istiyo fakat razer synapsede bi stereo var bide thx, thx seçiyorum ben. Bu arada hocam 1.5 yıldır kulağımda kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide surround soundda da aynı sorun var kod istiyo.

O kulaklıkta herhangi bir thx aktivasyonu yapmıyorsun. Son sürüm synapse'ı kur oradan ayarla hangi oyunda thx açılmasını istiyorsan her oyunda çalışmıyor zaten.
he yani surround sound falan yapılmıyo uygulamasında zaten bi thx bi stereo seçeneği vardı oradan yapıyoz yani.

ayak sesleri düzgün geliyorsa kullanılabilir ben alışamadığım için açmıyorum rekabetçi oyunlarda
Hocam valla nereden geldiğini güzel hissettiriyo fakat stereo ile arasında fark göremedim büyük ihtimal stereo hali 7.1 li

Hocam valla nereden geldiğini güzel hissettiriyo fakat stereo ile arasında fark göremedim büyük ihtimal stereo hali 7.1 li
thx immersive mode destekli olanlarda hissediliyor fark diye hatırlıyorum yaz geldiğinden beri takmadım kafama kulaklığı :pepega:
Elden ring sekiro bide rdr2 de güzel oluyor

Geri