Neler Yeni

Razer Kraken TE Alınır mı?

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Jak girişli Void Elite de vardı. Dipses ses yükseltince değil azaltınca oluyor. Ayrıca dipses sorunu bazı kişilerde oluyor ve çözülebiliyor.
Jak girişliler stereo diye biliyorum.Razer her açıdan mantıklı gibi geliyor ama alacağım zaman void elite de aklımda olacak.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Rampage Fury X alabilirsin baya övülüyor.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
Basstan dolayı olabilir ilk geldiğinde ben de çok garipsemiştim bass ayarlarını yapınca normale dönmüştü
konuyu hortlatıyorum kb ama aldığımda basslar daha yüksekti sanki şimdi öyle değil nerdeyse 0 bass bir kulaklıktan geçtim acaba ondan başta fazla hissetmiş olabilir miyim?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,183
İsim
Turuncu Keskin
konuyu hortlatıyorum kb ama aldığımda basslar daha yüksekti sanki şimdi öyle değil nerdeyse 0 bass bir kulaklıktan geçtim acaba ondan başta fazla hissetmiş olabilir miyim?
Kulaklığı taktığın şeyin üstünde bass tuşu olması gerek bası oradan ayarlayabilirsin. belki kısmışsındır

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
Kulaklığı taktığın şeyin üstünde bass tuşu olması gerek bası oradan ayarlayabilirsin. belki kısmışsındır
yok fullde yine titriyor ama eskiden daha fazlaydı sanki bilmiyorum belki ben öyle hissediyorum.

Top Bottom