Neler Yeni

Öneri Razer Kraken TE vs Corsair Void Elite vs Razer Blackshark v2 X

feawen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Mert
Merhabalar yeni kulaklık alacağım da şimdi ki indirimlerden yararlanmak istiyorum. Bu üç kulaklığın arasında kaldım, herhangi bir ses kartımın olmadığından sıcak bakamadım. İndirimli fiyatlarıyla kıyaslarsanız sevinirim.

Güncel indirimlerle
Corsair Void Elite RGB'siz Kırmızı modeli 390₺
Razer Kraken TE 449₺
Razer Blackshark V2 X 399₺

Son düzenleme:

fürdiegang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
adas dadas
Fiyatlar iyimiş nerede satılıyor?

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
Merhabalar yeni kulaklık alacağım da şimdi ki indirimlerden yararlanmak istiyorum. Bu üç kulaklığın arasında kaldım, herhangi bir ses kartımın olmadığından sıcak bakamadım. İndirimli fiyatlarıyla kıyaslarsanız sevinirim.

Güncel indirimlerle
Corsair Void Elite RGB'siz Kırmızı modeli 390₺
Razer Kraken TE 449₺
Razer Blackshark V2 X 399₺
Kraken TE de THX var ve para ödemiyorsun onun için öyle söylerlerse aldırma yani 3 modelde şampiyonlar ligi gibi benim tercihim kraken olurdu o pedleri vs çok hoşuma gidiyor oyun ağırlıklıysa kraken müzik'te corsair daha iyi olur gibi blackshark da iyi bir model mikrofon kalitesi vs çok başarılı 3 üde seni üzmez

feawen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kraken TE de THX var ve para ödemiyorsun onun için öyle söylerlerse aldırma yani 3 modelde şampiyonlar ligi gibi benim tercihim kraken olurdu o pedleri vs çok hoşuma gidiyor oyun ağırlıklıysa kraken müzik'te corsair daha iyi olur gibi blackshark da iyi bir model mikrofon kalitesi vs çok başarılı 3 üde seni üzmez
Teşekkürler yorumun için. Kraken'i tercih edeceğim gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,599
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom