Neler Yeni

Yardım razer kraken v2 pro alınır mı?

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
soru başlıkta diğer kulaklığımı sattım şimdide ona göre sipariş edicem yeşil rendini sizce değer mi? (2.el alıcam)
Razer set olsunda istiyorum ek olarak şuan klavyesi var razer ın bir de kulaklık olursa geriye bir tek mouse kalıcak :D

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
soru başlıkta diğer kulaklığımı sattım şimdide ona göre sipariş edicem yeşil rendini sizce değer mi? (2.el alıcam)
Razer set olsunda istiyorum ek olarak şuan klavyesi var razer ın bir de kulaklık olursa geriye bir tek mouse kalıcak :D
Razer kraken v2 pro güzel kulaklık aktif olarak kullanıyorum gerek oyunlarda gerekse müzik dünlerken bas sesleri çok kaliteli ve güzel tavsiye ederim

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ama tek bir sorunu varmış ses açma kısma tekerleğinde en üstteyken çalışıyormuş birtek diğer türlü tek kulaktan ses geliyormuş birde biraz soyulmuş o yeşil boya haricen bir sıkıntısı yok kafa bandı ve kulak pedi yeni değiştirilmiş alıyim mi sizce?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
ama tek bir sorunu varmış (o ses açma kısma tekerleğinde en üstteyken çalışıyormuş birtek diğer türlü tek kulaktan ses geliyormuş birde biraz soyulmuş o yeşil boya haricen bir sıkıntısı yok kafa bandı ve kulak pedi yeni değiştirilmiş alıyim mi sizce?
Bu konuda bir şey diyemem üzgünüm karar senin almak istersen buna göz yumacaksınn

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,331