Neler Yeni

Razer kraken v3 pro aldım

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Arkadaşlar vatan bilgisayardan 3.500 TL fiyatına bu kulaklığı aldım. Kullanan arkadaşlar var mı nasıldır hypersense özelliği çok fark ettiriyormu fps oyunlarında.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
ismail
v3 versiyonunu kullanıyorum çok güzel bir mikrofon ve ses performansı var.Tek iyi kötü yanı diyebileceğim özelliği padleri acayip terletiyor yaz ayı.iyi yanıysa bu sıcaklarda hoparlör olarak kullanıyorum

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
v3 versiyonunu kullanıyorum çok güzel bir mikrofon ve ses performansı var.Tek iyi kötü yanı diyebileceğim özelliği padleri acayip terletiyor yaz ayı.iyi yanıysa bu sıcaklarda hoparlör olarak kullanıyorum
Ses konusunda nasıldır sizin ki birde hypersense var m

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Razer kraken v3, hypersense desteklemiyor.Kalan özellikleri aynı diye hatırlıyorum.
hocam size işim düştü oyun sesleri berbat streo ses gelmiyor yardım edermisiniz.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
stereo ses gelmiyor derken? Kulaklık komple mi çalışmıyor? yoksa sadece thx şeklinde mi veriyor sesleri
hocam ses aygıtlarından thx olanıda kullandım değiştiripte v3 pro olanıda seçtim ama önceki kulaklıklara göre sesi çok farklı streo gibi gelmiyor.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
ismail
evet kablosuz usb arkada takılı. ama sesler berbat durumda
Bilemedim şimdi kablosuz olunca.Kraken v3 var bende kablolu bu model.Çok iyi bir ses kalitesi var bunun.Ses kalitesini stüdyoya çek ayarlardan.Onun dışı synapse uygulamasından ayarlamaya çalış.Kendi ayarlarımı boş vaktimde atarım olmadı.Youtubeda eq ayarları vardır elbet.Thx kısmını da devre dışı bırak olmadı.Her oyunda güzel çalışmıyor o.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Bilemedim şimdi kablosuz olunca.Kraken v3 var bende kablolu bu model.Çok iyi bir ses kalitesi var bunun.Ses kalitesini stüdyoya çek ayarlardan.Onun dışı synapse uygulamasından ayarlamaya çalış.Kendi ayarlarımı boş vaktimde atarım olmadı.Youtubeda eq ayarları vardır elbet.Thx kısmını da devre dışı bırak olmadı.Her oyunda güzel çalışmıyor o.
hocamthx kapatsamda açsamda devre dışı bıraksamda her türlü sesler streo gelmiyor buda canımı sıktı.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
ismail
ekranın sağ altından ses kısmına sağ tıklayıp bakar mısın bi uzamsal ses aktif mi

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Top Bottom