Ses konusunda nasıldır sizin ki birde hypersense var mv3 versiyonunu kullanıyorum çok güzel bir mikrofon ve ses performansı var.Tek iyi kötü yanı diyebileceğim özelliği padleri acayip terletiyor yaz ayı.iyi yanıysa bu sıcaklarda hoparlör olarak kullanıyorum
Razer kraken v3, hypersense desteklemiyor.Kalan özellikleri aynı diye hatırlıyorum.Ses konusunda nasıldır sizin ki birde hypersense var m
stereo ses gelmiyor derken? Kulaklık komple mi çalışmıyor? yoksa sadece thx şeklinde mi veriyor seslerihocam size işim düştü oyun sesleri berbat streo ses gelmiyor yardım edermisiniz.
hocam ses aygıtlarından thx olanıda kullandım değiştiripte v3 pro olanıda seçtim ama önceki kulaklıklara göre sesi çok farklı streo gibi gelmiyor.stereo ses gelmiyor derken? Kulaklık komple mi çalışmıyor? yoksa sadece thx şeklinde mi veriyor sesleri
kablosuz versiyonunu mu aldınhocam ses aygıtlarından thx olanıda kullandım değiştiripte v3 pro olanıda seçtim ama önceki kulaklıklara göre sesi çok farklı streo gibi gelmiyor.
Bilemedim şimdi kablosuz olunca.Kraken v3 var bende kablolu bu model.Çok iyi bir ses kalitesi var bunun.Ses kalitesini stüdyoya çek ayarlardan.Onun dışı synapse uygulamasından ayarlamaya çalış.Kendi ayarlarımı boş vaktimde atarım olmadı.Youtubeda eq ayarları vardır elbet.Thx kısmını da devre dışı bırak olmadı.Her oyunda güzel çalışmıyor o.evet kablosuz usb arkada takılı. ama sesler berbat durumda
hocamthx kapatsamda açsamda devre dışı bıraksamda her türlü sesler streo gelmiyor buda canımı sıktı.Bilemedim şimdi kablosuz olunca.Kraken v3 var bende kablolu bu model.Çok iyi bir ses kalitesi var bunun.Ses kalitesini stüdyoya çek ayarlardan.Onun dışı synapse uygulamasından ayarlamaya çalış.Kendi ayarlarımı boş vaktimde atarım olmadı.Youtubeda eq ayarları vardır elbet.Thx kısmını da devre dışı bırak olmadı.Her oyunda güzel çalışmıyor o.