Kimse begenmemisaralarında 130 TL var ve fiyat performans olarak razer kraken lite almanı tavsiye ederim rahat ve sesi güzel veren bir kulaklık
Razer kraken x le lite si arasında 25 TL falan var o sorun degilaralarında 130 TL var ve fiyat performans olarak razer kraken lite almanı tavsiye ederim rahat ve sesi güzel veren bir kulaklık
Güzel bir şaka yani öyle diye umuyorum.aralarında 130 TL var ve fiyat performans olarak razer kraken lite almanı tavsiye ederim rahat ve sesi güzel veren bir kulaklık
yarım saatlik deneyim şansım olmuştu ve ses kaliteliydi rahattı da aynı zamanda ama uzun süreli olarak bir şey diyememGüzel bir şaka yani öyle diye umuyorum.
Kimse begenmemis
Mesaj otomatik birleştirildi:
Razer kraken x le lite si arasında 25 TL falan var o sorun degil
Hiç kaliteli değil uydurma ne kadar kötü olduğu hakkında bçığu kanal bile video çekti,yarım saatlik deneyim şansım olmuştu ve ses kaliteliydi rahattı da aynı zamanda ama uzun süreli olarak bir şey diyemem
CH321 Drop Plus falan varken alınmazlar.Razer kraken x ve bunun lite falanı var aralarında fiyat farkı yok hangisini almaliyim
dostum bu benim düşüncem adam da zaten benim düşünceme göre almak zorunda değil ben yarım saat kullandım hoşuma gitmişti dedimHiç kaliteli değil uydurma ne kadar kötü olduğu hakkında bçığu kanal bile video çekti,
Berbat bir performansı var bilmediğin konularda gereksiz yorum yapma.