RAZER MOUSE ALINIR MI

Alınır.

Razerin 20 mouseunu kullanmışımdır para israfı maalesef. 5-6ay sonra orta tekerim bozuldu diye konu açma. Bütçen ne?

Razerin 20 mouseunu kullanmışımdır para israfı maalesef. 5-6ay sonra orta tekerim bozuldu diye konu açma. Bütçen ne?
ayni seyi bende yasadim bazi farelerde kronik olarak o sorun oluyor bende de bu sorun mamba elite faresinde oldu su an viper 8khz kullaniyorum orta tekerinde sorun yok fare guzel calisiyor razerin sorunlu urunlerinde her zaman sikinti cikiyor ama duzgun urunleride her zaman guzel calisiyor bildigim kadariyla bir tane usb baglantili eski kulakligi vardi onda da kablo kopukluk sorunu herkeste oluyordu razer alirken kronik sorun varmi dikkat etmek gerekiyor

Alırım kullanırım satarım. Daha önce hiç sorun yaşamadım. Özellikle deathadder serilerini tavsiye ederim. 20 tane mouse kullanıp sorun yaşayan arkadaş adına üzüldüm.

Alırım kullanırım satarım. Daha önce hiç sorun yaşamadım. Özellikle deathadder serilerini tavsiye ederim. 20 tane mouse kullanıp sorun yaşayan arkadaş adına üzüldüm.
KANKA 8 KHZ MUHABBETİNDEN ALASIM YOK DONGLE I 1 K VERIYORMUS

ayni seyi bende yasadim bazi farelerde kronik olarak o sorun oluyor bende de bu sorun mamba elite faresinde oldu su an viper 8khz kullaniyorum orta tekerinde sorun yok fare guzel calisiyor razerin sorunlu urunlerinde her zaman sikinti cikiyor ama duzgun urunleride her zaman guzel calisiyor bildigim kadariyla bir tane usb baglantili eski kulakligi vardi onda da kablo kopukluk sorunu herkeste oluyordu razer alirken kronik sorun varmi dikkat etmek gerekiyor
Deathadder v3 pro ve viper v3 proda da aynı sorunu yaşadım :D Modele göre değil direkt bok gibi encoder kullanıyor superlight 1de de vardı aynı sorun 2de çözdüler mesela ama razerda hala var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A7ultra taş gibi mouse ona bak

Deathadder v3 pro ve viper v3 proda da aynı sorunu yaşadım :D Modele göre değil direkt bok gibi encoder kullanıyor superlight 1de de vardı aynı sorun 2de çözdüler mesela ama razerda hala var

A7ultra taş gibi mouse ona bak
kanka süperlight 2 kalitesinde mouse mu bu

bu fiyata geçenlerde superlight 2 düşmüştü yine düşse al bence yoksada scyrox v8 falan alabilirsin
kararsız kaldım ya scyrox v8 mu a7 ultramı aj159 lar nasıl bılıyormusunuz

kanka süperlight 2 kalitesinde mouse mu bu

kararsız kaldım ya scyrox v8 mu a7 ultramı aj159 lar nasıl bılıyormusunuz
Scyrox da güzel mouse ama kullandıkları encoder(orta teker) toz geçirmez ve dayanıklı değil tabi sorun çıkmayabilir ama çıkanlar gördüm. A7ultra superlight 2 cloneu hem de daha ucuz. Aj159lar direkt leş gibi sorduğun diğer ürünlere nazaran hiç stabil değil ve parasını şuan haketmiyor. 1k üstü vermem o seriye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,701
Üyeler
183,786
Son üye
Knight214
Geri