SadeceSeyf
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke krom kaplama falan olsa dimiCidden kötü ama, beyaz ne ya? 1990'lardan çıkmış gibi.
Keşke krom kaplama falan olsa dimiCidden kötü ama, beyaz ne ya? 1990'lardan çıkmış gibi.
Al gitsin, bir yerde işini görür. Sonra her şey 4katı olur..bi biz mi kolsuz bir biz mi yetim ah be![]()
Aynen yada siyahKeşke krom kaplama falan olsa dimi
Hiçbir şey hakkında fikrin plmadığını bana gösterdiğin için teşekkür ederim.millet profesyonel e sporcu hala gramda kafalar![]()
evimde her şey beyaz öyle ki evime giren insanlar güneş gözlüğü yoksa da benim girişte bulundurup misafirlerime verdiğim kaynak gözlüğünü takmak zorundalarCidden kötü ama, beyaz ne ya? 1990'lardan çıkmış gibi.
Ben alıyoruım zaten kanka. Önceden aldım bunu evde kutuda duruyor aj199 d mouse bir şey olursa açarımAl gitsin, bir yerde işini görür. Sonra her şey 4katı olur..
Hazırda para olsa bende alacağım..Ben alıyoruım zaten kanka. Önceden aldım bunu evde kutuda duruyor aj199 d mouse bir şey olursa açarım
Profildeki ablanın saçı niye beyaz la.Cidden kötü ama, beyaz ne ya? 1990'lardan çıkmış gibi.
Mavi o, ama zaman ile su yeşiline döndü akıyor boya.Profildeki ablanın saçı niye beyaz la.
yok iyi yaCidden kötü ama, beyaz ne ya? 1990'lardan çıkmış gibi.
Ha evet fotoğrafı yakınlaştırınca hafif yeşillik var.Mavi o, ama zaman ile su yeşiline döndü akıyor boya.
Tamam beyaz sevmiyorsun, dünyada beyaz rengi en çok sen sevmiyorsun kimse bunu sprgulayamaz dostum!
Su yeşili işte, yani mavi ile yeşil karışımı gibi düşün, mavi boya akıyor zaman ileHa evet fotoğrafı yakınlaştırınca hafif yeşillik var.