harbiden gelirlerler birazdan.Ohoo
Benim 2080S o kadar ediyor
O fiyata PC toplarım diyenler gelecek şimdi
ls100 ve lt 100 var !2K 144 Hz için aşırı pahalı. Onun yerine LS100 ve LT100 dizerim daha fazla ışık olur. Nanoleaf bile dizilir.
LS100 LT100 REYZIR MI LAN2K 144 Hz için aşırı pahalı. Onun yerine LS100 ve LT100 dizerim daha fazla ışık olur. Nanoleaf bile dizilir.
Fiyatını görürsen çıkarsın o aradançok arada kaldım
Razer bu isleri iyi bliyor.
ayak bölgesine resmen full RGB dösemis.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
144Hz Gaming Monitor - Razer Raptor 27 | Razer United States
Extreme performance gaming monitor featuring IPS display supporting HDR400 with a wide DCI-P3 color gamut, 144Hz refresh rate, and supports AMD Freesync and NVIDIA G-sync Compatible standards.www.razer.com
masallah hocam. güzeldi buUfak bir hesaplama yapalım 699 dolar olarak satışa koyulursa 5356 TL olarak gelir ÖTV,KDV,ÇART CURT VERGİSİ bunda TRT payı'da alırlar şimdi 7000 bin gibi satışa koyulur indirimlerde falan 6000 bine kadar düşer sanıyorum
TR ye gelmeyecekUfak bir hesaplama yapalım 699 dolar olarak satışa koyulursa 5356 TL olarak gelir ÖTV,KDV,ÇART CURT VERGİSİ bunda TRT payı'da alırlar şimdi 7000 bin gibi satışa koyulur indirimlerde falan 6000 bine kadar düşer sanıyorum
TR ye gelmeyecek
ya evde euro basarsak alırızİşte alamayacağımızı bildikleri için satışa koymamışlardır
Bak geliyorlar hocamharbiden gelirlerler birazdan.
linc load.
agam egleni load
kafam esti load.
arkadaslara bi cokomel load. PPPPPPP
Mesaj otomatik birleştirildi:
ls100 ve lt 100 var !