hytax 80+ Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim ------ 14 Mart 2024 #1 Yeni Razer Seiren Mini mikrofon aldım obs de masaya vurma sesi klavye sesi vb. sesleri direk alıyor gürüldü engelleme ve profesyonel bi yayıncı mikrofonuna nasıl çevirebilirim. OBS filtreleri gibi şeyleri kullanarak
Yeni Razer Seiren Mini mikrofon aldım obs de masaya vurma sesi klavye sesi vb. sesleri direk alıyor gürüldü engelleme ve profesyonel bi yayıncı mikrofonuna nasıl çevirebilirim. OBS filtreleri gibi şeyleri kullanarak
M musaclk 80+ Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 269 Dahası Reaksiyon skoru 100 Konum Hatay İsim Musa 14 Mart 2024 #2 Ekran kartın nvidia ise Nvıdıa Broadcast kullanabilrisin yada krisp Upvote 0 Downvote
hytax 80+ Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim ------ 15 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 krisp ücretli nvidia broadcast çok fazla ekran kartı kullanıyor Upvote 0 Downvote
kırmızışarapp 80+ Silver Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3,702 15 Mart 2024 #4 hytax yazmış: krisp ücretli nvidia broadcast çok fazla ekran kartı kullanıyor Devamı için tıklayın... Broadcast kullanıyorum. O kadar abartı bir kullanımı yok. Upvote 0 Downvote
hytax yazmış: krisp ücretli nvidia broadcast çok fazla ekran kartı kullanıyor Devamı için tıklayın... Broadcast kullanıyorum. O kadar abartı bir kullanımı yok.