RTX3070
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 9,087
O ne güzel mouse'muş daha yeni gördüm.Mamba wirelles alabilirsin zengin arkadaşım![]()
O ne güzel mouse'muş daha yeni gördüm.Mamba wirelles alabilirsin zengin arkadaşım![]()
Bende Mamba Tournament Edition da başıma gelmeyen kalmadı. Ilk sensörü bozuldu sonra Scroll Wheel bozuldu sonra bozulan iki kısmı temizledim düzeldi sonra tekrar bozulduÖyle diyorsan Deathadder v2. Bende mamba elite var şu ana kadar bir sıkıntı olmadı.
Tekrar temizlesene la.Bende Mamba Tournament Edition da başıma gelmeyen kalmadı. Ilk sensörü bozuldu sonra Scroll Wheel bozuldu sonra bozulan iki kısmı temizledim düzeldi sonra tekrar bozuldu![]()
Evet yerinde olsam ben de Deathadder v2 alırdım. O modelle sorun yaşayan çok kişi var. Razer mamba (elite olmayan) da sorunlu.Bende Mamba Tournament Edition da başıma gelmeyen kalmadı. Ilk sensörü bozuldu sonra Scroll Wheel bozuldu sonra bozulan iki kısmı temizledim düzeldi sonra tekrar bozuldu![]()
Arkadaşım kullanıyor hiç bir sıkıntısı yok. Mamba elite ile mamba wirelles aynı şey değil.Aynen bozuk scrollu en iyisi bu
Çok eski olması cabası...Arkadaşım kullanıyor hiç bir sıkıntısı yok. Mamba elite ile mamba wirelles aynı şey değil.
Onu bunu bilmem. Biri wirelles biri değil ama. Ve de Mamba wirelles taş gibi mouse.Çok eski olması cabası...
DeathA V2 varken alınmaz.