Razer basilisk ışıkları iyi sensörüde iyi 300 TL'ye itopyada bulabilirsingeçenler de razerdan bir klavye aldım birde mouse alacağım ama razer chroma destekli olmasını istiyorum bütçem yaklaşık 300-350 ne önerirsiniz?
Elinin ölçüleri ne bende razer viper veya viper mini düşünüyorum belki de Rival 600 ama viper sanki diğer mouselere göre küçükStoğa gelirse Viper Mini alabilirsin dostum, kendim de kullanıyorum, sensörü ve şekli çok iyi.
19 cm'e 9 cm dostum. Elime tam oturuyor, palm grip.Elinin ölçüleri ne bende razer viper veya viper mini düşünüyorum belki de Rival 600 ama viper sanki diğer mouselere göre küçük
Viper mini ile viper arasında sadece boyut farkimi var aradaki fiyata değer mi sence ?19 cm'e 9 cm dostum. Elime tam oturuyor, palm grip.
Sadece boyut farkı yok. Sensör farkı var, Viper'daki sensör en iyi sensör (PMW 3390/3389). Baş parmağının durduğu yerde normalde kauçuk olur ama Mini modelinde yok. Geri ve ileri tuşu iki tarafta da var, Mini modelinde tek yerde.Viper mini ile viper arasında sadece boyut farkimi var aradaki fiyata değer mi sence ?
Çok teşekkürlerSadece boyut farkı yok. Sensör farkı var, Viper'daki sensör en iyi sensör (PMW 3390/3389). Baş parmağının durduğu yerde normalde kauçuk olur ama Mini modelinde yok. Geri ve ileri tuşu iki tarafta da var, Mini modelinde tek yerde.