Yine olmadı, windows 10 geçtim yine olmadı. Aynılarını windows 10 da yaptım yine olmadı. Büyük ihtimalle 32 bit olduğu için...Siteyi inceleyebilirsin. Sorunun çözülecektir büyük ihtimal.aapionline.org - aapionline Kaynaklar ve Bilgiler.
aapionline.org , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, aapionline.org tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!tr.aapionline.org
Windows 10'da yine tanımıyor. çıldırıcam @Mert Özkaya @Dontaçhi @FlamesaYok versiyon demek istedim.
Operating System:
- Windows 7 32-bit / 64-bit
- Windows 8 32-bit / 64-bit
- Windows 10 32-bit / 64-bit
- Mac OS X 10.10 - 10.14
64 bit geçWindows 10 geçmeme rağmen hala tanımıyor... Windows 10 tanıyor, uygulama tanımıyor. Uygulamada bir sıkıntı var galiba. Bunu yapmadan uyumayacağım...
@Mehmet Yılmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 10'da yine tanımıyor. çıldırıcam @Mert Özkaya @Dontaçhi @Flamesa
olabilir yani,x64 tabanlı 64 bit destekliyor.64 bit indir istersen olmaz yeniden geçersin zaten 32 biteşuan ki işlemcim 32 , x64 bit tabanlı diyor. Windows 10 kurarken 64 bit indirsem geçer mi?
10 64 bit-e geç benceŞuan 10 dayım. Sıkıntı olmaz heralde .d
inşAllah düzelirYüklüyorum şu anda. 30 dakika sonra kuruluma başlayacağım...
illaki çözümü var ya,bekle araştırayımOlmuyor kanka, artık yeni bilgisayar alınca. Yardımın için teşekkürler.
denedim ama olmadı. Bilgisayar tanıyo program tanımıyor. O zaman programda sıkıntı vardır. @keremcnsz24illaki çözümü var ya,bekle araştırayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu dene