Bu arka portlar, hub vs ne oluyor açıklayabilirimisin :d bilgisayar konusunda fazla detaylı bilgim yok.@korelibey
Bazen tanımama gibi sorun yaşanabiliyor,bunun için alternatif olarak kasa kullanıyorsanız arka portlara hub kullanmadan takmanız daha sonrasında ise Synapses son sürüme güncelleyip sistemi yeniden başlatmanız öneriliyor.
Bu yöntem ile 2 ürünümü de sorunsuz olarak tanıtmayı başardım Synapses 3'e.
Hub :USB çoklayıcı.Bu arka portlar, hub vs ne oluyor açıklayabilirimisin :d bilgisayar konusunda fazla detaylı bilgim yok.
Valla kanka masaüstü direk takıyorum hatta usbleri vs güncelledim yine olmadı. 32 bitten dolayı mı desem izlediğim videoda adamın pcsi 32 bit onda tanıyor bende neden tanımasın. Sırf bunun için düzelir diye Windows 10'a geçtim 7 den.Hub :USB çoklayıcı.
Bundan kullanıyorsanız ürünü doğrudan Masaüstü bilgisayar ise anakarta takın, diz üstü ise direk laptopa bir usb çoklayici olmadan takın.
Taktıktan sonra Synapses 3'e girin ve uygulamayı güncelleyin ve daha sonra tekrar sistemi yeniden başlatın ve uygulamayı açın.
Normal şartlar altında görmesi gerekiyor ürünü uygulama.
Ayni sorun bendede var razer cynosa v2 kullanıyorum chroma studioya falan giris yapamıyorum sorunu çözdunmu?yukarıda olduğu gibi, Razer Cynosa V2 klavyemi tanımıyor. Nasıl halledebilirim?
Chroma Studio'ya giremiyorum.
Resim Ekte;
Yapıyor arada.Benim de kulaklığı tanımıyor ara ara.Thx özelliğini açamadığım zamanlar oluyor.Genelde synapse ı silip yükleyince düzeliyor...Ayni sorun bendede var razer cynosa v2 kullanıyorum chroma studioya falan giris yapamıyorum sorunu çözdunmu?
Yok bende bilgisayar klavyeyi tanıyor kullanıyorum ama razerın uygulamasından chorme studioya girilmiyor. Yinede bi deneyeceğim sağolYapıyor arada.Benim de kulaklığı tanımıyor ara ara.Thx özelliğini açamadığım zamanlar oluyor.Genelde synapse ı silip yükleyince düzeliyor...