Neler Yeni

Razer Synapse kapalıyken farenin tuşları düzgün çalışmıyor

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Bugün Razer Basilisk V3 Pro fareyi aldım ve evde denedim. İlk başta her şey normal çalışıyordu, ancak daha sonra bilgisayarımda bulunan eski Razer Synapse yazılımını güncelledim ve uygulamayı açtım. "buttons" bölümünde fare tuşlarına farklı işlevler atadım, ancak daha sonra varsayılan ayarlara geri döndürdüm. Synapse yazılımı açıkken her şey normaldi, ancak Synapse kapalıyken fare tuşlarının her biri farklı işlevler almaya başladı. Sol tıklama fare orta tuşuna basıyor gibi çalışıyor, sağ tıklama ise sol tıklama işlevini görüyor. Bunun nedeni ne olabilir?

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
Pro olmayan modelini kullanıyorum. Uygulama arkada çalışsa yetiyor açmama gerek kalmıyor. Başlarda nedense benimde tuş işlevleri gidiyordu fakat artık öyle bir sorun yaşamıyorum.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pro olmayan modelini kullanıyorum. Uygulama arkada çalışsa yetiyor açmama gerek kalmıyor. Başlarda nedense benimde tuş işlevleri gidiyordu fakat artık öyle bir sorun yaşamıyorum.
Synapse kapattığımda default profile geçmiyor Synapse üzerinde en son hangi tuş atamalarını yaptıysam o şekilde devam ediyor yani belleğini sıfırlamıyor. Ürünün kendisinde mi bir sıkıntı var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,394
Üyeler
162,681
Son üye
hevess
Top Bottom