DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
İtopya da 230 TL alınır mı sizce
g300s den çok daha iyi paran varsa kesinlikle alBen de g300s var şuan memnunum. Boyutu onla aynı mı? Aynıysa almam. G300s biraz elime küçük geliyor. Ara ara tilt ediyor beni.
Boyutu g300s den büyükse alırım. Karşılaştıramıyorum ki. Mini yazdığından g300s ile aynı ya da daha küçük olabilir diye düşünüyorum.g300s den çok daha iyi paran varsa kesinlikle al
internetten boyut ölçülerine bakabilirsinBoyutu g300s den büyükse alırım. Karşılaştıramıyorum ki. Mini yazdığından g300s ile aynı ya da daha küçük olabilir diye düşünüyorum.
G300S den büyük olması lazım G300S de çok eski di be sipariş ettim bakalım ne zaman gelirBoyutu g300s den büyükse alırım. Karşılaştıramıyorum ki. Mini yazdığından g300s ile aynı ya da daha küçük olabilir diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun.G300S den büyük olması lazım G300S de çok eski di be sipariş ettim bakalım ne zaman gelir
2 sene önce almıştım. Laptopda kullandım sadece. Hayırlı olsun. Sistemi toplayım sonra alırım. 2 sene önce de sistem toplarım diye almıştım g300s'yi daha toplayamadık eskidi öyleG300S den büyük olması lazım G300S de çok eski di be sipariş ettim bakalım ne zaman gelir
valla bende de öyle ya sistem toplarken alirim diyordum daha toplayamadim bari mouse yi uyguna yakalamişken aliyim dedim2 sene önce almıştım. Laptopda kullandım sadece. Hayırlı olsun. Sistemi toplayım sonra alırım. 2 sene önce de sistem toplarım diye almıştım g300s'yi daha toplayamadık eskidi öyle
Al hocam bu fiyata bal gibi. Sistemi de toplarız inş. 4 parçam kaldı xdvalla bende de öyle ya sistem toplarken alirim diyordum daha toplayamadim bari mouse yi uyguna yakalamişken aliyim dedim