Gökhan Pehlivan
80+
- Reaksiyon skoru
- 135
- Konu Sahibi Konu Sahibi
itopyadan başka bir yerde bulamadım ben bulursan linkini atabilirmisinOturur eline, bir sorun olmaz.
itopyadan başka bir yerde bulamadım ben bulursan linkini atabilirmisinOturur eline, bir sorun olmaz.
Başka bir yerde yok şu anda.itopyadan başka bir yerde bulamadım ben bulursan linkini atabilirmisin
aga ben de alcam 230a itopyadan da 17.3e 9.5 benim el olur mu claw tutuyorumKendim de kullanıyorum, yazılı incelemesine buradan bakabilirsin. Veya sorun varsa alabilirim.
İnceleme - Razer Viper Mini Detaylı incelemesi!
Merhaba! Bu incelemede size Razer'ın Viper Mini mouse'unu inceleyeceğim. Mouse ilk olarak Haziran'ın 18'inde itopya'da 297 ₺'den satışa çıktı. Mouse'un Türkiye topraklarına gelmesini 2 aydır bekliyordum, her gün siteleri kontrol ettiğim için geldiği ilk günü yakalayabildim. Haziran 18'de satın...donanimarsivi.com
Olur dostum.aga ben de alcam 230a itopyadan da 17.3e 9.5 benim el olur mu claw tutuyorum
Yani bunu sormak için konu hortlatmak da ne bilmaga ben de alcam 230a itopyadan da 17.3e 9.5 benim el olur mu claw tutuyorum
Dün fırsat olmadı, ama iyi ki olmamış. Bugün vatanda da 230a düşmüş. Vatandan aldım. Sağ ol bilgi verdiğin için.Olur dostum.