Gökhan Pehlivan
80+
- Reaksiyon skoru
- 135
Razer viper mini nasıl ve o fiyat bandında daha iyisi var mı ?
donanimarsivi.com
ön yargım var biraz mouseye alışabilcek miyim diye şimdiki mousem daha büyük ve ağırKendim de kullanıyorum, yazılı incelemesine buradan bakabilirsin. Veya sorun varsa alabilirim.
İnceleme - Razer Viper Mini Detaylı incelemesi!
Merhaba! Bu incelemede size Razer'ın Viper Mini mouse'unu inceleyeceğim. Mouse ilk olarak Haziran'ın 18'inde itopya'da 297 ₺'den satışa çıktı. Mouse'un Türkiye topraklarına gelmesini 2 aydır bekliyordum, her gün siteleri kontrol ettiğim için geldiği ilk günü yakalayabildim. Haziran 18'de satın...donanimarsivi.com
Viper mini deki PMW 3359 sensör ile Rival 3 Optik sensör arasındaki fark nasıldır.Kendim de kullanıyorum, yazılı incelemesine buradan bakabilirsin. Veya sorun varsa alabilirim.
İnceleme - Razer Viper Mini Detaylı incelemesi!
Merhaba! Bu incelemede size Razer'ın Viper Mini mouse'unu inceleyeceğim. Mouse ilk olarak Haziran'ın 18'inde itopya'da 297 ₺'den satışa çıktı. Mouse'un Türkiye topraklarına gelmesini 2 aydır bekliyordum, her gün siteleri kontrol ettiğim için geldiği ilk günü yakalayabildim. Haziran 18'de satın...donanimarsivi.com
ön yargım var biraz mouseye alışabilcek miyim diye şimdiki mousem daha büyük ve ağır
Viper mini daha iyi diye biliyorum ama emin değilimViper mini deki PMW 3359 sensör ile Rival 3 Optik sensör arasındaki fark nasıldır.
ben deathadder elite ten rival 3 e geçtim çok daha küçük bir mouse ebnce küçük mouselar daha iyi.ön yargım var biraz mouseye alışabilcek miyim diye şimdiki mousem daha büyük ve ağır
Elinin uzunluğunu ve enini söylersen yardımcı oluru. Orta parmağından bilek çizgine kadar uzunluğunu ölç. Elin "ön yargım var biraz mouseye alışabilcek miyim diye şimdiki mousem daha büyük ve ağır
Rival 3'te TrueMove Core var, yani PMW 3331. Viper Mini'deki sensör daha iyi yani. Aşırı farkını hisseder misin bilmiyorum ama daha iyi işteViper mini deki PMW 3359 sensör ile Rival 3 Optik sensör arasındaki fark nasıldır.
20 cm uzunluk eni 9 cmElinin uzunluğunu ve enini söylersen yardımcı oluru. Orta parmağından bilek çizgine kadar uzunluğunu ölç. Elin "" şeklindeyken (baş parmağın birleşik) de enini ölç.
Rival 3'te TrueMove Core var, yani PMW 3331. Viper Mini'deki sensör daha iyi yani. Aşırı farkını hisseder misin bilmiyorum ama daha iyi işte.
palm grip şeklinde tutuyorum20 cm uzunluk eni 9 cm
Oturur eline, bir sorun olmaz.20 cm uzunluk eni 9 cm