Neler Yeni

Razer Viper V2 Pro - Gıcırtı sorunu

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konusunda incelemiş olduğum farenin: (0 şaka) sadece akşamları olacak şekilde(sıcaklık farkından dolayı olduğunu düşünüyorum) ilginç bir şekilde esnemeden kaynaklı olduğunu düşündüğüm ses sorunu ortaya çıkıyor. Benzer bir sorunu deathadder v2'de de yaşamıştım, 2 kere cihaz değişim almıştı fakat bu sefer Arena bilgisayar işlem yapmıyor. Sorunu algılayamıyoruz diyor. Bugün satıcıdan dönüş bekliyorum, bakalım bir işlem yapılacak mı? Dünyanın faresini kullandık, şu Razer'in üzdüğü bir ben varım galiba, bundan sonra alacak arkadaşlarda dikkatli olmasını öneriyorum. Razer global'de bu konuda bir şey(yönlendirme vs.) yapmıyor.

Daha doğru ses için kulaklık kullanın.

Razer global ve kendimin gönderdiğim videolar sonrası 2 defa incelemeye girip temiz çıktığı ss :)
1683010625201.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Aynen sadece çinli markalarda gıcırtı oluyormuş(!)
@Greewe @M.A.Y.
Aynı böyle birkaç modelde daha denk geldim bu duruma ma bu kadar yoktu ya. Üzücü

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Öncelikle aldığınız ürün zaten sorunlu ilk batch. Skatezleri gri saf ptfe değil. Değiştirmeye çalışın

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Aynı fareye sahibim. Dediğiniz şeyle hiç karşılaşmadım. Elektronik gerçekten şans işi.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Sizinkide eski batch aslında, birazda şans işi
2 ay oldu hocam. Sürüm farkından haberim vardı ama çok ciddi fark yok diye takmadım açıkçası. Teknik alt yapı aynı sonuçta.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
2 ay oldu hocam. Sürüm farkından haberim vardı ama çok ciddi fark yok diye takmadım açıkçası. Teknik alt yapı aynı sonuçta.
En yeni batch olması aslında en iyisidir

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öncelikle aldığınız ürün zaten sorunlu ilk batch. Skatezleri gri saf ptfe değil. Değiştirmeye çalışın

Dediğiniz gibi ilk part ürünlerden çünkü alalı oldu bir süre, fakat gelde bu olayı servise anlat. Artsistem bugün tarafıma dönüş yapacağını söyledi, satıcı kısımdan bakalım çözebilecek miyiz.
Aynı fareye sahibim. Dediğiniz şeyle hiç karşılaşmadım. Elektronik gerçekten şans işi.
Aldığınız süre ile alakalıda olabilir, başlarda bende de yoktu. Bir de gündüzleri bir problem yok, işin komedisi burada.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Dediğiniz gibi ilk part ürünlerden çünkü alalı oldu bir süre, fakat gelde bu olayı servise anlat. Artsistem bugün tarafıma dönüş yapacağını söyledi, satıcı kısımdan bakalım çözebilecek miyiz.

Aldığınız süre ile alakalıda olabilir, başlarda bende de yoktu. Bir de gündüzleri bir problem yok, işin komedisi burada.
Hocam sorunu detaylı anlatır mısınız? Dokununca çıkan ses çok garip.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam sorunu detaylı anlatır mısınız? Dokununca çıkan ses çok garip.

Sesin kaynağını tam anlamasamda tahmin ettiğim, bu kısmın tutturulma malzemesinden veya kapağın kendinden kaynaklandığını düşünüyorum. İşin daha ilginç tarafı gündüzleri bu sorunun olmaması. Bugün gelen maile göre THH'ye gideceğim. Elimde farklı günlerde çekilmiş 3-4 tane video var. Alabileceğim en top seviye ürünü almışım, Razer TR'nin, fiyatlandırma dışında bir şey yaptığı yok TR'de. İnsanlara Razer fare önermeyi bırakacağım artık, her seride aynı problem, bir de hepsinin bana denk gelmesi...

1683011965599.png

Top Bottom