Neler Yeni

🔥İndirim Razer Viper V3 Hyperspeed

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Deathadder v3 mü , bu mu ?

Nezha

80+
An itibariyle mediamarkt ve vatanbilgisayar da 1890 bandına çekti. Umarım rekabetleri kızışır da 1400leri görürüz :D

edit: vatanda sadece mağazadan teslimata özel 1890 yapmışlar. Onlineda 1990mış.

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
v3 almıştım hangisi daha iyi? bir de v2x hyperspeed'den geçmeye değer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
Pile neden bu kadar karşısınız? Ben bataryalı almaktansa pilli tercih ediyorum. Batarya ömrü azalması gibi bir dert yok. Şarj istasyonum da var XBOX gamepad için almıştım. Bence pil işi büyük rahatlık. Şarj mı bitti? Dolum beklemeden tık diye değiştirip geçiyorum.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
Çok ağır maalesef 82 gram. Normal bir oyuncuysanız belki tercih edilir de rekabetçi oyunlara için artık fazla. Gerçi benim Viper Ultimate de 74gr ama alıştım. AJ159'lar iyi olursa biraz hafiflemiş oluruz.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Çok ağır maalesef 82 gram. Normal bir oyuncuysanız belki tercih edilir de rekabetçi oyunlara için artık fazla. Gerçi benim Viper Ultimate de 74gr ama alıştım. AJ159'lar iyi olursa biraz hafiflemiş oluruz.
Aj ler iyi bende lamzu razer delux var en iyis tabii ki lamzu cam skatezli ama ajazzlar beleş bu fiyata özellikle apex
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pile neden bu kadar karşısınız? Ben bataryalı almaktansa pilli tercih ediyorum. Batarya ömrü azalması gibi bir dert yok. Şarj istasyonum da var XBOX gamepad için almıştım. Bence pil işi büyük rahatlık. Şarj mı bitti? Dolum beklemeden tık diye değiştirip geçiyorum.
Çok ağır oluyor ve ekstra pil masafı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
Aj ler iyi bende lamzu razer delux var en iyis tabii ki lamzu cam skatezli ama ajazzlar beleş bu fiyata özellikle apex
Evet gelince göreceğiz iyi hoş güzel fakat ileride AJ için bir konu açabilirim, kalitesi hakkında çünkü ciddi sorunları olan bir marka. Örneğin bende AK820 Pro klavye var, 10 saat de sarj etsem ekrandaki sarj göstergesi 5 olmuyor. 4 oluyor 1 saate 3'e düşüyor. 2 günde tüm sarj bitiyor vs.
Bunu sadece ben değil başkaları da yaşamış. Başka modellerde de yaşamışlar.
Uygulamaları buglu, sarji düzgün göstermiyor. Keza yine AJ159'larda da çok fazla sıkıntı var.
Kaliteli ama biraz garip bir marka.

Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Karakoç
Evet gelince göreceğiz iyi hoş güzel fakat ileride AJ için bir konu açabilirim, kalitesi hakkında çünkü ciddi sorunları olan bir marka. Örneğin bende AK820 Pro klavye var, 10 saat de sarj etsem ekrandaki sarj göstergesi 5 olmuyor. 4 oluyor 1 saate 3'e düşüyor. 2 günde tüm sarj bitiyor vs.
Bunu sadece ben değil başkaları da yaşamış. Başka modellerde de yaşamışlar.
Uygulamaları buglu, sarji düzgün göstermiyor. Keza yine AJ159'larda da çok fazla sıkıntı var.
Kaliteli ama biraz garip bir marka.
Yazılımsal olarak çok zayıflar ya.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can
Pilliden bu kadar korkmayın 2 ayda anca değiştirirsiniz zaten kaldı ki şarjlı piller var

Top Bottom