Neler Yeni

Razer Viper V3 pro mu Logitech g pro superlight 2 mi?

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
mehmet alp kütük
Selamlar normalde deathadder v3 kablolu kullanıyordum 2 yıl oldu maalesef algılamama problemi oluyor yani bağlantı kesiliyo geliyo bende yeni mouse a geçmeye karar kıldım hem biraz kablosuz kullanmak istiyorum fakat viper v3 pro biraz şekil olarak farklıymış öyle dediler bana emin olamadım g pro superlight 2 dex çok daha rahat gelir dediler ama razer eko sistem içerisindeyim o yüzden kararsızım sizce hangi mouse u tercih etmeliyim?

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Efe Taş
Selamlar normalde deathadder v3 kablolu kullanıyordum 2 yıl oldu maalesef algılamama problemi oluyor yani bağlantı kesiliyo geliyo bende yeni mouse a geçmeye karar kıldım hem biraz kablosuz kullanmak istiyorum fakat viper v3 pro biraz şekil olarak farklıymış öyle dediler bana emin olamadım g pro superlight 2 dex çok daha rahat gelir dediler ama razer eko sistem içerisindeyim o yüzden kararsızım sizce hangi mouse u tercih etmeliyim?
hero 2 ciyim hocam

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ali Tarık
viper v3 pro

falxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet
elin büyükse viper v3 dex2 de iyi karar sizin g pro 2 demişsiniz fark ettim şuanda aynı fiyat bandındalar viper v3 pro ile dex2 .

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
mehmet alp kütük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elin büyükse viper v3 dex2 de iyi karar sizin g pro 2 demişsiniz fark ettim şuanda aynı fiyat bandındalar viper v3 pro ile dex2 .
g pro superlight 2 dex almaya karar verdim en son simetrik mouse ta rahat edemediğimi fark ettim superlight 1 var halihazırda kullanıyorum 2.el almıştım cs de gayet güzel oynanıyor fakat elime tam oturmuyor mouse avuç içimde boşluk kaldığını fark ettim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,275
Üyeler
165,321
Son üye
xsyzloll
Top Bottom