Neler Yeni

Razer Viper V3 pro mu Logitech g pro superlight 2 mi?

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
mehmet alp kütük
Selamlar normalde deathadder v3 kablolu kullanıyordum 2 yıl oldu maalesef algılamama problemi oluyor yani bağlantı kesiliyo geliyo bende yeni mouse a geçmeye karar kıldım hem biraz kablosuz kullanmak istiyorum fakat viper v3 pro biraz şekil olarak farklıymış öyle dediler bana emin olamadım g pro superlight 2 dex çok daha rahat gelir dediler ama razer eko sistem içerisindeyim o yüzden kararsızım sizce hangi mouse u tercih etmeliyim?

gunesh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Güneş Uzunoğlu
Razer cobra pro

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Efe Taş
Selamlar normalde deathadder v3 kablolu kullanıyordum 2 yıl oldu maalesef algılamama problemi oluyor yani bağlantı kesiliyo geliyo bende yeni mouse a geçmeye karar kıldım hem biraz kablosuz kullanmak istiyorum fakat viper v3 pro biraz şekil olarak farklıymış öyle dediler bana emin olamadım g pro superlight 2 dex çok daha rahat gelir dediler ama razer eko sistem içerisindeyim o yüzden kararsızım sizce hangi mouse u tercih etmeliyim?
hero 2 ciyim hocam

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ali Tarık
viper v3 pro

falxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet
elin büyükse viper v3 dex2 de iyi karar sizin g pro 2 demişsiniz fark ettim şuanda aynı fiyat bandındalar viper v3 pro ile dex2 .

Top Bottom