federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,064
Daha iyi bence hocamBi deneyelim hocam bakalım razer vv3 pro'yuSuperlight 2'den iyi mi merak ettim.
Daha iyi bence hocamBi deneyelim hocam bakalım razer vv3 pro'yuSuperlight 2'den iyi mi merak ettim.
Viper V3 Pro daha rahat geliyor elime onun dışında scroll ve switchlerin hissiyatı da çok daha güzel benceKavisliği olarak hangisini beğeniyorsun hocam ?
Beğenmezsen iade edersin ama öyle bir şey olmayacak. Aramıza hoşgeldinMerak ettiğimizi satın alalım keyifini çıkaralım hocam içimizde kalacağına paramız gitsin![]()
Viper V3 pro alArkadaşlar Razer Mouse denemek istiyorum çok övülüyor aşırı merak ediyorum bu kadar övünüldüğü kadar var mı diyerekten.
Başlıkta belirttiğim mouse'lerden hangisi alınır ?
Valla ben logitech superlight 2 kullanıcısıydım ama Razer Viper V3 Pro Kalitesini gördüm ya tamam artık devam.Viper V3 Pro beyazı 4500'e amazondan sıfır aldım, ajazz 159 prodan geçtim, hiçbir artı katmadı boşu boşuna bir harcama olarak görüyorum bu cihazı.
Şarj olayı da sıkıntı 8khz'de 2 gün bile dayanmıyor. Şarja takması da sıkıntı dongle çıkar şarja tak tekrar çıkar dongle tak vs.
Harcadığım paradan memnun olmadığım nadir cihazlardandır kendisi.