Razer vs Corsair Mouse

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,968
Razer viper ultimate vs corsair dark pro rgb se(0.5ms 2000Hz)

Arkadaşlar hangisini alırsam setin kalanı o marka olacak. Lütfen logitech önermeyin ürünlerini beğenmiyorum.

Rival 650 ye baktınız mı? Sadece ikisi ise sizin sistem asus Corsair daha mantıklı gibii.
Rival 600 ve 650 hoşuma gitmişti ama zamanla yanlardaki Kauçuk eriyormuş çok rastladım öyle olan kronik sorunlu o yüzden steelseries ide eledim. O yüzden bu 2 modelden birinden yürümek istiyorum

Razer bakabilirsin o zaman razer'ın sensörü razer focus olması lazım en üst seviye sensör ama corsair'ın sensörü de çok kaliteli

Razer bakabilirsin o zaman razer'ın sensörü razer focus olması lazım en üst seviye sensör ama corsair'ın sensörü de çok kaliteli
Şuan Corsair'in modeli 0.5ms 2000Hz gecikme sunuyor ve 900tl Razer ultimate 1ms ve 1300tl o yüzden corsair setten yürümek 1 tık daha mantıklı olurmu klavye ve kulaklığı da düşünürsek icue yazılı mıda hoşuma gitti

Şuan Corsair'in modeli 0.5ms 2000Hz gecikme sunuyor ve 900tl Razer ultimate 1ms ve 1300tl o yüzden corsair setten yürümek 1 tık daha mantıklı olurmu klavye ve kulaklığı da düşünürsek icue yazılı mıda hoşuma gitti
Ekosistem yapıcaksanız neden olmasın 0.5 ms olması önemli değil o kadar 0.5 msden bahsediyoruz yani algılaması çok güç bişey 2000HZ olması evet güzelmiş fakat oyun tarafında viper ultimate daha başarılı https://www.rtings.com/mouse/tools/...-rgb-pro/1639/12378?usage=11555&threshold=0.1

İkiside üst seviye
İçine sineni al geç
Ben olsam Razer alırım
+400tl vermeye değer mi gerçekten dostum.gerçekten çok zor karar vermesi çünkü bunlar bidaha değişmicek pc değişse bile ömürlük istiyorum çevre birimlerini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,642
Üyeler
183,867
Son üye
ztcz
Geri