Yardım Razer yetkili servisi istanbulda nerede

punisher34

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
fare.jpg
Razer deatheadder v2 pro 'nun usb aygıtını pc görüyor ama calısmıyor başka pc'de denedim yine aynı bu razerin istanbulda yetkili servisi neresi

+90 538 083 64 40 providyo razer teknik servisi, çok ilgililer ve kısa sürede çözüyorlar sorunu.

medımarktan almıstım arkasında belbim yazıyor hangisine götürsem acaba
garantiye yolla hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

medımarktan almıstım arkasında belbim yazıyor hangisine götürsem acaba
garantisi varsa kesinlikle garantiye gönder razerın resmi olarak bir yetkili servisi falan yok Türkiyede tamir v.s için para isterler falan hiç uğraşma bence

garantiye yolla hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

garantisi varsa kesinlikle garantiye gönder razerın resmi olarak bir yetkili servisi falan yok Türkiyede tamir v.s için para isterler falan hiç uğraşma bence
knk ıthalatcı fırma yazıyor bılkom ona götürecem orası olmazsa medimarka

Merhaba,

Providyo razer yetkili servisi sonucunda neler yaşadınız?
Yaşadıklarınızı özetler misiniz?
Ben de Razer Deathadder v3 PRO mousemi garantiye gönderdim.

Merhaba,

Providyo razer yetkili servisi sonucunda neler yaşadınız?
Yaşadıklarınızı özetler misiniz?
Ben de Razer Deathadder v3 PRO mousemi garantiye gönderdim.
ürünüm halen medimarkt ve servis arasında gidip geliyor 2 ay oldu tüketici hakem heyetinide başvurdum bekliyorum ellerinde stok yok diye para iadesi diyolar o da gecen sene ki fiyattan teklif yapıyolar ben de kabul etmedım en son kendi kendine iade yapmışlar tekrar yarın arayacam ürünü isteyecem en kötü 3 ay oldu mouse serviste halen.

ürünüm halen medimarkt ve servis arasında gidip geliyor 2 ay oldu tüketici hakem heyetinide başvurdum bekliyorum ellerinde stok yok diye para iadesi diyolar o da gecen sene ki fiyattan teklif yapıyolar ben de kabul etmedım en son kendi kendine iade yapmışlar tekrar yarın arayacam ürünü isteyecem en kötü 3 ay oldu mouse serviste halen.
Ellerinde gerçekten stok yok mu? Mediamarktta stok yoksa teknik servisin yapabileceği bir şey yoktur :(

Beyler Hepsibura'da üzerinden razer barracuda x aldım satıcı EOSMARKT ürün ses açıp kısma yerin de temassızlık var 1 kere yolladım kendileri yapıp yolladı 1 ay geçmeden tekrar aynısı oldu başka yere verme imkanım var mı acaba? Bu satıcı yetkili servis mi kendisi yaptı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,056
Üyeler
183,940
Son üye
pantales
Geri