punisher34
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 210
ürünü nerden aldın garantideki numaradan ulaşırsınAlıntıyı görüntüleRazer deatheadder v2 pro 'nun usb aygıtını pc görüyor ama calısmıyor başka pc'de denedim yine aynı bu razerin istanbulda yetkili servisi neresi
medımarktan almıstım arkasında belbim yazıyor hangisine götürsem acabaürünü nerden aldın garantideki numaradan ulaşırsın
eyw knk yarın arayım+90 538 083 64 40 providyo razer teknik servisi, çok ilgililer ve kısa sürede çözüyorlar sorunu.
garantiye yolla hocammedımarktan almıstım arkasında belbim yazıyor hangisine götürsem acaba
garantisi varsa kesinlikle garantiye gönder razerın resmi olarak bir yetkili servisi falan yok Türkiyede tamir v.s için para isterler falan hiç uğraşma bencemedımarktan almıstım arkasında belbim yazıyor hangisine götürsem acaba
knk ıthalatcı fırma yazıyor bılkom ona götürecem orası olmazsa medimarkagarantiye yolla hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
garantisi varsa kesinlikle garantiye gönder razerın resmi olarak bir yetkili servisi falan yok Türkiyede tamir v.s için para isterler falan hiç uğraşma bence
tamam götür götürknk ıthalatcı fırma yazıyor bılkom ona götürecem orası olmazsa medimarka
ürünüm halen medimarkt ve servis arasında gidip geliyor 2 ay oldu tüketici hakem heyetinide başvurdum bekliyorum ellerinde stok yok diye para iadesi diyolar o da gecen sene ki fiyattan teklif yapıyolar ben de kabul etmedım en son kendi kendine iade yapmışlar tekrar yarın arayacam ürünü isteyecem en kötü 3 ay oldu mouse serviste halen.Merhaba,
Providyo razer yetkili servisi sonucunda neler yaşadınız?
Yaşadıklarınızı özetler misiniz?
Ben de Razer Deathadder v3 PRO mousemi garantiye gönderdim.
Ellerinde gerçekten stok yok mu? Mediamarktta stok yoksa teknik servisin yapabileceği bir şey yokturürünüm halen medimarkt ve servis arasında gidip geliyor 2 ay oldu tüketici hakem heyetinide başvurdum bekliyorum ellerinde stok yok diye para iadesi diyolar o da gecen sene ki fiyattan teklif yapıyolar ben de kabul etmedım en son kendi kendine iade yapmışlar tekrar yarın arayacam ürünü isteyecem en kötü 3 ay oldu mouse serviste halen.