pc almadan alma ama bence steamde falan tekrardan yaz indirimlerine gireraynen büyük ihtimal
bugüne kadar ki en düşük fiyat 200,33tl olarak düştü. Daha çok düşmez bence almalısın bende sistem toplamadan önce almıştım bu şekilde bir kaç oyun.2 ay içinde inecektir bence fiyatı. Bekleyin derim.
Epic Games'de 140TL gibi bir fiyata alabiliyordun.bugüne kadar ki en düşük fiyat 200,33tl olarak düştü. Daha çok düşmez bence almalısın bende sistem toplamadan önce almıştım bu şekilde bir kaç oyun.
pc almadan önce kesinlikle forumdan yardım al bi kaç kişi gördüm sistemi almış turbox marka almış bide sonra iyi mi? diye soruyor böyle bi hata yapma almadan önce soraynen büyük ihtimal
şşimdi kaçırsa bile steam yaz indirimleri olcak gene indirime girer acelesi yoksa almasınbugüne kadar ki en düşük fiyat 200,33tl olarak düştü. Daha çok düşmez bence almalısın bende sistem toplamadan önce almıştım bu şekilde bir kaç oyun.
attığım linkte de steami kattım ortaya, neden epic'i karıştırdın kiEpic Games'de 140TL gibi bir fiyata alabiliyordun.
20 Mayısta bahar indirimlerinde girebilir.Merhaba herkese rdr nin şuan steam de şuan 200tl fiyatı var. Ortalama 1 ay sonra pc toplayacağım 2 ay içerisinde 200 TL nin altına inermi sizce yoksa şimdi alıyımmı
evet evet hatta bu hafta almayı düşünüyordum ama bu hafta monitörü aldım belki bir ihtimal ucuzlar diye 1 ay sonraya bayrama bıraktım 13k gibi bir bütçe var şuan bu bütçeyle max rtx 3060 toplanıyor ama asıl istediğim sistem rtx 3060 ti belki b1 ay sonra 13k ya bu sistemi alabilirim diye düşündümpc almadan önce kesinlikle forumdan yardım al bi kaç kişi gördüm sistemi almış turbox marka almış bide sonra iyi mi? diye soruyor böyle bi hata yapma almadan önce sor
Mesaj otomatik birleştirildi:
şşimdi kaçırsa bile steam yaz indirimleri olcak gene indirime girer acelesi yoksa almasın
"Bugüne kadar ki en düşük fiyat" derseniz diğer platformları da ortaya atabilirim.attığım linkte de steami kattım ortaya, neden epic'i karıştırdın ki
bi arkadaş o bütçelerde monitör dahil 2080 ti lı 2.el almıştı birde aliexpress japonya da falan indirim oluyor galiba ekran kartını ordan ucuza getirebilirsiniz @KeReM 1963 3060 ti almıştı galiba yardımcı olurevet evet hatta bu hafta almayı düşünüyordum ama bu hafta monitörü aldım belki bir ihtimal ucuzlar diye 1 ay sonraya bayrama bıraktım 13k gibi bir bütçe var şuan bu bütçeyle max rtx 3060 toplanıyor ama asıl istediğim sistem rtx 3060 ti belki b1 ay sonra 13k ya bu sistemi alabilirim diye düşündüm
evet ben almıştım ama Amazon Japonyadan aldım ve 3060 aldımbi arkadaş o bütçelerde monitör dahil 2080 ti lı 2.el almıştı birde aliexpress japonya da falan indirim oluyor galiba ekran kartını ordan ucuza getirebilirsiniz @KeReM 1963 3060 ti almıştı galiba yardımcı olur
Şahsi düşüncem almaman yönünde o kadar iyi bir oyun değil.Merhaba herkese rdr nin şuan steam de şuan 200tl fiyatı var. Ortalama 1 ay sonra pc toplayacağım 2 ay içerisinde 200 TL nin altına inermi sizce yoksa şimdi alıyımmı