26 sında aldım bugün sabah kargoya verildi daha gelmedi bekliyorumpeki size ulaşması nekadar sürdü ve 100 de 100 güvenilir mi?
geldiğinizde deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim hayırlı olsun şimdiden toplam sistemi ne kadara topladınız hepsi 2. el mi ?26 sında aldım bugün sabah kargoya verildi daha gelmedi bekliyorum
Kaç aga kaç sövmeye geliyorlar.Şahsi düşüncem almaman yönünde o kadar iyi bir oyun değil.
Dostum elinde patlayabilir demişsin,bende bu ihtimal için üzgün attım.Yani elinde patlarsa hoş olmaz manasında.Çok takılmayın bu reaksiyonlara.@FERRUM abi ben adama ''lan sakın alma'' gibi bir şey mi diyorum ? Şu boş ve gereksiz ''üzgün, kızgın'' emojilerini atmayı ne zaman bırakacaksınız ?
yok ben sistemimi geçen yaz aldım ekran kartımı 3 ay önce falan sattım 3 aydır bekliyorum şimdi 3060 ı aldım bide işlemcimi 5600X yapıcam anakartıda yükselticemgeldiğinizde deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim hayırlı olsun şimdiden toplam sistemi ne kadara topladınız hepsi 2. el mi ?
yok ben sistemimi geçen yaz aldım ekran kartımı 3 ay önce falan sattım 3 aydır bekliyorum şimdi 3060 ı aldım bide işlemcimi 5600X yapıcam anakartıda yükselticem