Neler Yeni

RDR 2 200tl alınır mı??

Tolgaavc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Tolga
arkadaşla epicde kupon vs nays ile 200 oluyor hiç oynamadım sizce alınımı?
rdr2 artık sormayın lütfen alın geçin çoğu yerde dünyanın en iyi oyunu denilen oyuna hala neden alınır mı diye konu açıyosunuz ki 200 de eder 400 de eder al geç

JSezar

80+ Silver
Şimdi almyacaksan ne zaman alacaksın? Tam zamanı.

chèvre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Reda Nadir
abartmışın sanırım biraz :/
Yok reis 200 TL ye değer tabii ki ama bu oyuna 500 den fazla vermem ama bunları izlediğim videolara göre söylüyorum oynarsam belki sevebilirim ama alıcak param yok maalesef :(

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
Eğer yavaş oyunları sevmiyorsan alma. 100 TL bile verme. Oyunu 130 saat oynamış biri olarak söylüyorum herkesin şu oyunu gözü kapalı tavsiye etmesi çok canımı sıkıyor. Rdr2 öyle herkese hitap edecek bir oyun değil. Eğer ben hikaye istiyorum, bir yere 60 saat at sürmek benim için önemli değil diyorsan alabilirsin. Eğer ben oynanış istiyorum oyun beni dakika başı çatışmaya soksun diyorsan hiç girişme. Çünkü bu kafa yapısındaki çoğu kişi gibi sıkılıp, bu oyun abartılıyor, bu oyun şöyle böyle diyeceksin en sonunda. Bu düşünce yapısıyla oyunu alıp iade eden arkadaşlarım oldu, o yüzden diyorum. Yoksa mükemmel bir oyun sadece sabırlı olmanız gerek. Mesela bir ada bölümü vardı, şakasız 10 dakika boyunca yürüyordunuz.

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Anex
Yahu millet şu at sürme olayına neden takıyor bu kadar? Haritadan Landmark koy gitmek istediğin yere sonra V'ye basılı tutup sinematik moda geç kendisi oto pilotta dıkıdık dıkıdık gidiyor. Q

Thadox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Yazılım/Mühendislik
Top Bottom