Ben oynuyorum açıkçası o kadar sıkıcı değil.oyun başta harbiden sıkıcı milletin dediği gibi açıldıkca sarıyor 200 lira ise bu oyun için bedava şuan
Ben oynuyorum açıkçası o kadar sıkıcı değil.oyun başta harbiden sıkıcı milletin dediği gibi açıldıkca sarıyor 200 lira ise bu oyun için bedava şuan
Hikayeli oyun seviyorsan evet benim için at sürmekten ibaret.arkadaşla epicde kupon vs nays ile 200 oluyor hiç oynamadım sizce alınımı?
rdr2 artık sormayın lütfen alın geçin çoğu yerde dünyanın en iyi oyunu denilen oyuna hala neden alınır mı diye konu açıyosunuz ki 200 de eder 400 de eder al geçarkadaşla epicde kupon vs nays ile 200 oluyor hiç oynamadım sizce alınımı?
abartmışın sanırım biraz :/Hikayeli oyun seviyorsan evet benim için at sürmekten ibaret.
Yok reis 200 TL ye değer tabii ki ama bu oyuna 500 den fazla vermem ama bunları izlediğim videolara göre söylüyorum oynarsam belki sevebilirim ama alıcak param yok maalesefabartmışın sanırım biraz :/
Kesinlikle alınır.arkadaşla epicde kupon vs nays ile 200 oluyor hiç oynamadım sizce alınımı?
Agalar oyunun orjinal boyutu bu mu 70gb diyorlardı her kafadan ayrı ses çıkıyor da ondan soruyorumAz kaldı az 250 aldım yanıyorum oynamak için
bende şu an baktım 119 GB yer kaplıyor.Agalar oyunun orjinal boyutu bu mu 70gb diyorlardı her kafadan ayrı ses çıkıyor da ondan soruyorum
kap çabuk birde link atarsan çok iyi olur be hocamarkadaşla epicde kupon vs nays ile 200 oluyor hiç oynamadım sizce alınımı?