RDR 2 Çalınan Eşyaları Satma

ceto95

80+
Reaksiyon skoru
51
Arkadaşlar görev gereği arkadaşı kurtardık şeriften ama 250 dolar aranma oldu tek görev var ekranda oda o şehirde oraya giderken hep yolda 10-15 kişi oluyor onu vuruyorum dahada artıyor para veya tekrar adamlar geliyor o yüzden önceden çok ürün çaldım takı yüzük onları nasıl satacağım bulamadım.

Fence'de satabilirsin. Haritada Emerald Ranch tarafında var ancak kilidi açmak için bir görevi geçmen gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci chapterdasın sanırım o chapterın sonlarına doğru fence açılıyor.

Hikayede her vurduğun kanunadamı için başındaki ödül 15$ kadar artar o yüzden etrafa sıkıp karmaşa çıkarmadan önce kayıt alamanı öneririm.

Fence'de satabilirsin. Haritada Emerald Ranch tarafında var ancak kilidi açmak için bir görevi geçmen gerekiyor.

İkinci chapterdasın sanırım o chapterın sonlarına doğru fence açılıyor.

Hikayede her vurduğun kanunadamı için başındaki ödül 15$ kadar artar o yüzden etrafa sıkıp karmaşa çıkarmadan önce kayıt alamanı öneririm.
ben konun adamı vurmadan oynuyorum sıkıntı çıkartmıyorum ama bazen görev icabı vurunca artıp duruyor ödül parası

şuan tek görev var haritada oda arandığım şehirde giremiyorum oraya göreve

ben konun adamı vurmadan oynuyorum sıkıntı çıkartmıyorum ama bazen görev icabı vurunca artıp duruyor ödül parası
Aslında o görevde arkadaşı kurtardıktan sonra çıkan çatışmada benim ödülüm artmamıştı başka yerlerde de 200+ olan görmüştüm. Biraz bug olan bir görev sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri