Neler Yeni

RDR 2 Çok Mu Abartılıyor

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
Cengiz
İlk Denememde 5 Dk Oynayım Kapamıştım Çok Yavaş Geldi Hikayede İçine Çekmedi Bide Oyun Kovboy Oyunu Hiç İçine Çkecek Tipden Değildi Daha Sonra Karşıma Bir Sürü Seven Felan Çıktı Yok Oynadıktan Sonra Başka Oyun Oyniyamadım Felan Bende Tekrar Şanş Vermek İçin İndiriyorum Ama Bnece Çok Abartı Benim Şahsi Tepe Noktam The Last Of Us'dır Daha İyisini Görmedim

Son düzenleme:

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
5 dakikada anlayamazsın ki bir oyunu. Öte yandan her oyun herkese güzel gelecek diye bir şey yok ama bu oyunu oynayan genel kitle çok sever. Ben de oynayıp bitirdim gayet güzeldi. Sakince oynamak lazım o vahşi batı hissini gerçekten veriyor ve oyunun hikayesi on numara.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 dakikada anlayamazsın ki bir oyunu. Öte yandan her oyun herkese güzel gelecek diye bir şey yok ama bu oyunu oynayan genel kitle çok sever. Ben de oynayıp bitirdim gayet güzeldi. Sakince oynamak lazım o vahşi batı hissini gerçekten veriyor ve oyunun hikayesi on numara.
yani bu tür zaten olan bi tür değil başı yavaş geld, zaten 1 saat bomboş eve baskın yaptık bi bok anlamadım ki saldım sonra

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,328
İsim
Oğuz Oğuz
İlk Denememde 5 Dk Oynayım Kapamıştım Çok Yavaş Geldi Hikayede İçine Çekmedi Bide Oyun Kovboy Oyunu Hiç İçine Çkecek Tipden Değildi Daha Sonra Karşıma Bir Sürü Çven Felan Çıktı Yok Oynadıktan Sonra Başka Oyun Oyniyamadım Felan Bende Tekrar Şanş Vermek İçin İndiriyorum Ama Bnece Çok Abartı Benim Şahsi Tepe Noktam The Last Of Us'dır Daha İyisini Görmedim
Çok yavaş oyun ve bitmiyor. Sabır lazım bitirmek için.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
Cengiz
Çok yavaş oyun ve bitmiyor. Sabır lazım bitirmek için.
the last of us da benim için öyleydi ama sonlara doğrı sıktı yavaş yavaş orda da bitti kaç saat rdr 2
Mesaj otomatik birleştirildi:

the last of us da benim için öyleydi ama sonlara doğrı sıktı yavaş yavaş orda da bitti kaç saat rdr 2
max 30 saat gta 5 bitirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun ağır başlıyor ama sonra kendine bağlıyor.
anladım

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,740
İsim
Gtx 1090Tİ
İlk Denememde 5 Dk Oynayım Kapamıştım Çok Yavaş Geldi Hikayede İçine Çekmedi Bide Oyun Kovboy Oyunu Hiç İçine Çkecek Tipden Değildi Daha Sonra Karşıma Bir Sürü Çven Felan Çıktı Yok Oynadıktan Sonra Başka Oyun Oyniyamadım Felan Bende Tekrar Şanş Vermek İçin İndiriyorum Ama Bnece Çok Abartı Benim Şahsi Tepe Noktam The Last Of Us'dır Daha İyisini Görmedim
Hikaye olarak aşırı sağlam ama oynayış olarak max payne 3 bile daha zevkli

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
Cengiz
Az abartıldığını düşünüyorum Dünyanın en iyi oyunu. Adamlar her mekaniği eklemiş çatışmak keyifli. Hikaye desen iyi daha ne olsun.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
İlk Denememde 5 Dk Oynayım Kapamıştım Çok Yavaş Geldi Hikayede İçine Çekmedi Bide Oyun Kovboy Oyunu Hiç İçine Çkecek Tipden Değildi Daha Sonra Karşıma Bir Sürü Seven Felan Çıktı Yok Oynadıktan Sonra Başka Oyun Oyniyamadım Felan Bende Tekrar Şanş Vermek İçin İndiriyorum Ama Bnece Çok Abartı Benim Şahsi Tepe Noktam The Last Of Us'dır Daha İyisini Görmedim
Ben western tutkunu olarak atmosferini sevdim, grafikler, detaylar. Hikaye konusunda evet çoğunlukla durağan

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
Cengiz
Az abartıldığını düşünüyorum Dünyanın en iyi oyunu. Adamlar her mekaniği eklemiş çatışmak keyifli. Hikaye desen iyi daha ne olsun.
hocam ona bakılırsa the last of us da bana göre çok gerçekti animasyonlar olsun vuruşlar hepsi ama kimse en iyi oyun demiyor

Top Bottom