Neler Yeni

RDR 2 de ebesinin nikahından başlatıyor

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Arkadaşlar rdr de daha en baştayım bi kere ölünce en baştan başlatıyor siz nasıl bitirdiniz oyunu?

halitxct

80+ Silver
Arkadaşlar rdr de daha en baştayım bi kere ölünce en baştan başlatıyor siz nasıl bitirdiniz oyunu?
Görev içinde save alıyo zatende rdr zor bı oyun değil görevde ölmeyi nasıl beceriyosun

BeKo'O

80+ Silver
RDR oynayan biri değilim fakat autosave açık olduğuna emin misiniz? Kapalıysa açın ayrıca oyunu kaparken kendiniz de kayıt alabilirsiniz.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görev içinde save alıyo zatende rdr zor bı oyun değil görevde ölmeyi nasıl beceriyosun
Hocam ölmedim de yanlış bir şey yaptım diyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

RDR oynayan biri değilim fakat autosave açık olduğuna emin misiniz? Kapalıysa açın ayrıca oyunu kaparken kendiniz de kayıt alabilirsiniz.
Autosave nereden açabilirm

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Normalde öyle bir sıkıntı yok en baştan başlatıyorsa demekki hiç save almamış. Kendin bi save yap sonra ayarlardan auto save i aç hocam

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde öyle bir sıkıntı yok en baştan başlatıyorsa demekki hiç save almamış. Kendin bi save yap sonra ayarlardan auto save i aç hocam
Hocam en baş dediğim görevin en başından. Yani diğer oyunlarda ki çatışmadan önceki son sahneden değil görevin başından başlatıyor nereden baksanız 10 dk at sürüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendin save alabilirsin. ESC>hikaye>oyunu kaydet
Heh teşekkürler

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Ölmekle autosavein uzaktan yakından alakası yok ki. Autosave olup olmaması oyunu kapatıp açtıktan sonra etki gösterir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom