RDR 2 En iyi oyun mu cidden ?

The last of us ve God of war gibi baş yapıtlar dururken bir insan niye Rdr 2 hayranı olur anlamıyorum.Oyun resmen at sürme similatörü
ve kovboy alacak verecek meselesi çatışma atışma üzerine kurulu.Detay konusunda hiç bir oyun Rdr 2 ile kapışamaz hak veriyorum ama
oyunu oynarken gow ve tlou gibi şok edici bir sahne bir heycan merak ve ilerleyicilik sunmuyor.Ki bu bence Arthurun güneşe bakınca göz bebeğinin küçülmesi,kışın atların
şeylerinin büzüşmesi, yazın sarkması detaylarından daha önemli değil mi?
Tercih meselesi. Belki de oyundaki o tema hoşuna gitmemiştir. Daha uçmalı kaçmalı şeyler seviyosundur. Ben şuan God Of War da oynuyorum mesela ama hikayesi beni RDR kadar sarmadı , bence RDR2 ye göre biraz da olsa güzel tek yanı Grafikleri.

The last of us ve God of war gibi baş yapıtlar dururken bir insan niye Rdr 2 hayranı olur anlamıyorum.Oyun resmen at sürme similatörü
ve kovboy alacak verecek meselesi çatışma atışma üzerine kurulu.Detay konusunda hiç bir oyun Rdr 2 ile kapışamaz hak veriyorum ama
oyunu oynarken gow ve tlou gibi şok edici bir sahne bir heycan merak ve ilerleyicilik sunmuyor.Ki bu bence Arthurun güneşe bakınca göz bebeğinin küçülmesi,kışın atların
2018 de kaldı GOW mı RDR2 mi muhabbeti, Baldurs gate3 daha başarılı iki oyundan.

TLOU:

+ Köklü hikaye + Türkçe Dil desteği + Müzik Kalitesi + Karakter gelişimi + Grafik Kalitesi + Merak üzüntü intikam sevinç gibi derin duygular sunuyor rdr 2 ne sunuyor bize ?
dostum Türkçe dil desteği hariç dediğin diğer her şey RDR2de de var. Oyunun adında zaten REDEMPTION var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Yine mistik RDR2 en iyi oyun mu konusu açılmış. Kim ne seviyorsa sevsin, baymadı mı şu saçma muhabbetiniz artık?

hocam yakında oyun çıkacak zaten grafik ve sistem olarak rdr2 nin daha gelişmişi gibi düşünebiliriz belki kat kat daha iyisi
RDR 2'den daha iyi bir oyunu yapsa yapsa yine Rockstar yapar ama o oyun GTA 6 değil. GTA 6 kesin çıktığı yılın GOTY oyunu olacak, ilk çıktığı gün en çok satan oyun olacak vs. Ama RDR2'nin detay seviyesine ulaşması imkansız. Öyle bir oyun beklemeyin yani.

RDR 2'den daha iyi bir oyunu yapsa yapsa yine Rockstar yapar ama o oyun GTA 6 değil. GTA 6 kesin çıktığı yılın GOTY oyunu olacak, ilk çıktığı gün en çok satan oyun olacak vs. Ama RDR2'nin detay seviyesine ulaşması imkansız. Öyle bir oyun beklemeyin yani.
1754244199208.webp

Dünyanın en iyi oyunu diye bir şey yok yahu, bu en iyi renk hangisidir yada en iyi müzik hangisidir demek kadar saçma.

Kimine göre RDR 2 dir en iyi oyun, kimine göre minecraft. Bunun tartışmasını yapanın IQ seviyesi ayakkabı numarasından büyük değildir.

TLOU:

+ Köklü hikaye + Türkçe Dil desteği + Müzik Kalitesi + Karakter gelişimi + Grafik Kalitesi + Merak üzüntü intikam sevinç gibi derin duygular sunuyor rdr 2 ne sunuyor bize
Türkçe dil desteği hariç, saydığınız her şeyi RDR 2 zaten daha iyi bir şekilde sunuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Çok güzel oyun ama en iyisi değil bence

RDR2 objektif olarak gerçekten oldukça iyi bir oyun, özellikle teknik olarak muhteşem. Ancak ciddi anlamda geniş oyun repertuarı olup da RDR2 en iyi oyun ya da en iyi 2-3 oyundan biri vs. diyecek birini bulmak oldukça zor olacaktır. Çünkü konu "oyun" ise sunduğu oynanış mekaniklerindeki özgünlük ve çeşitlilik olarak RDR'yi de, GOW'u da, TLOU'yu da donunda sallayacak birçok oyun var. Sunum, teknik konular vs. devreye girince, bu oyunların yüksek bütçelerinden kaynaklanan sunum kaliteleri, gerçekçi grafikleri ve yüksek bütçenin çıktısını alabilmek için çoğunluğa hitap eden hikayeleri devreye girince kitleler oyuna aşık oluyor. Ancak örneğin Satranç'ın bunlara sahip olmamasına rağmen çağlar boyu oynanan iyi bir "oyun" olmasının birtakım sebepleri var. Bunu anlayacak kadar oyun kültürüne sahip olmak gerekiyor bence. Birtakım insanların Portal'ı RDR'den, 25 yıllık Ocarina of Time'yi TLOU'^dan iyi bulması, "marjinalim knk" yaklaşımından fazlası olabilir. Bu nitelikli kahve içen, her çekirdeğe özgü reçeteler uygulayan birine "marjinalsin knk aynen erkek adam 3in1 içer moruq" diye yaklaşmakla aynı bana göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,375
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri