Benzer sorunu 6900xt ile yaşıyorum. Advanced Graphics kısmını aktifleştirip ayarları biraz yükselt özellikle TAA sharpening ayarını fulle.RX 6800 düzeyinde kartı olanlar rdr 2 de grafik ayarını nasıl kullanıyorsunuz bende bulanıklık falan var çok kötü sizin ayarlar nasıl
7800xt ile yaptığım şeyi anlatayım msaa: 2x fxaa: açık taa: kapalı : hareket bulanıklığı: kapalı ayna gibi görüntü deneRX 6800 düzeyinde kartı olanlar rdr 2 de grafik ayarını nasıl kullanıyorsunuz bende bulanıklık falan var çok kötü sizin ayarlar nasıl
++Düne kadar ultra ayarlarda low gibi görüntü alıyordum 1080p'de bu akşam eve gelince dediğin ayarların aynısını yaptım düzeldi7800xt ile yaptığım şeyi anlatayım msaa: 2x fxaa: açık taa: kapalı : hareket bulanıklığı: kapalı ayna gibi görüntü dene
ss ekleyebilirmisin belki diğer ayarlandır++Düne kadar ultra ayarlarda low gibi görüntü alıyordum 1080p'de bu akşam eve gelince dediğin ayarların aynısını yaptım düzeldi
bu seferde neselerin keskinlikten cok kötü duruyo7800xt ile yaptığım şeyi anlatayım msaa: 2x fxaa: açık taa: kapalı : hareket bulanıklığı: kapalı ayna gibi görüntü dene
Ayarlarım şu an bu şekilde hala biraz kurcalanması lazım hala karakterin yüzü biraz detaysız gözüküyor.ss ekleyebilirmisin belki diğer ayarlandır
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu seferde neselerin keskinlikten cok kötü duruyo
Amdlerde görüntü sıkıntısımı var 4070 Ti süper mi 5070 mi 5070 ti mi yoksa 7900 XT mi çok kararsızım7800xt ile yaptığım şeyi anlatayım msaa: 2x fxaa: açık taa: kapalı : hareket bulanıklığı: kapalı ayna gibi görüntü dene
rdr2 de 1080p de kotu gorunum normal, advanced ayarlarina gel resulation scale 1.5 x yap duzelir.RX 6800 düzeyinde kartı olanlar rdr 2 de grafik ayarını nasıl kullanıyorsunuz bende bulanıklık falan var çok kötü sizin ayarlar nasıl