Steam'de genelde başladığı saatte yani tr saatiyle 20:00'da indirimler bitiyor.Epic pek önemli değil , Steam benim için önemli olan . Hürriyet sitesi böyle bir şey paylaşmış eğer gerçekten böyleyse süper olur
hocam galiba anladım ya rdr2 online içeriyor öbür ayrı satılan onlıne olan sadece onlın almak isteyenler için varmışEvet hocam içeriyormuş online. Fakat online alırsan hikaye modunu ayrı olarak alıyorsunuz.
zamanında 31 TL idi indirimde daha da ucuza almıştım lolRust'ta 139₺ olmuş
Evet hocam öyleymiş. Online alanlar isterlerse oyun içinde Home tuşuna basarak Social Club'dan 140TL'ye hikaye modunu'da satın alabiliyorlar.hocam galiba anladım ya rdr2 online içeriyor öbür ayrı satılan onlıne olan sadece onlın almak isteyenler için varmış
alıcam bayadır takip ediyorum 200 aşagı düşmedi yükselmeden kapım diyorum en azındanAlacaksanız kaçırmayın takıp ettiyseniz 700₺ olacak gibi söylentiler vardı
ben trendyol kuponuyla, rdr2 ultimate indirimdeyken cebimden 80 tl vererek aldım. Bence hemen al. Bu indirimden sonra kendi sitesindeki fiyata güncellenebilir.alıcam bayadır takip ediyorum 200 aşagı düşmedi yükselmeden kapım diyorum en azından
Oyunu alıp Türkçe yama kurma gibi bir şey yapabilirmiyiz ?ben trendyol kuponuyla, rdr2 ultimate indirimdeyken cebimden 80 TL vererek aldım. Bence hemen al. Bu indirimden sonra kendi sitesindeki fiyata güncellenebilir.
Alınca da TR dil olmadığı için olumsuz vermeyi unutma :d
aynen hocam o zaten görevimizben trendyol kuponuyla, rdr2 ultimate indirimdeyken cebimden 80 TL vererek aldım. Bence hemen al. Bu indirimden sonra kendi sitesindeki fiyata güncellenebilir.
Alınca da TR dil olmadığı için olumsuz vermeyi unutma :d
online kısmında ban yerizde normale kurulur hocam muhtemelenOyunu alıp Türkçe yama kurma gibi bir şey yapabilirmiyiz ?