çok haklısın, işte yapacak bir şey yok dur diyemeyiz maalesef insanlaraKul hakkı. Bu dünyada yersin öbür dünyada ödersin derler.
Harbi dcde görüyorum lol atıyor full .)Benim sistemim var oyun yok
YouTube'da hikayesi var Türkçe altyazılı şekilde adam oyunu oynar sonra gider videoyu izler.Türkçe olmadığı için bile oynanmaz. Anlamadan etmeden oyun mu oynanır.
hocam şöyle bir şey var mesela çocuk o sistem için 2-3 ay çalıştı ve birsürü indirim kovaladı çok istediği ama nerdeyse işlemcisiyle aynı fiyatta olan oyunu oynamak istiyr,ama alamıyor çünkü 140tlye ihtiyaçarını almalı ki ailesi de 140tlye bir oyuna izin vermiyor ve cracki çıktı o oyunun,çocuk o oyunu hiç oynamasın mıAnlaşıldı bugün sizin gibi kişiliklerle uğraşacağım
Adamın oyuna verecek durumu yoksa o oyunu oynatacak bilgisayarı nasıl oluyor???
Hayırdır İngiltere prensiyle mi konuşuyorum? Bozsana ağazını bi. Sanki rockstar games babasının oğlu gönder bizede 140 ar tl alalım orijinaliRDR 2 Epic Games'te kupon ile 140 TL gibi bir fiyata geliyor ağzımı bozdurmayın burada, ayrıca harika bir oyun ve fiyatını hak ediyor.
İngilizce yoksa biz ne yapalım kanka hiç değilse altyazı aç ingilizce anlarsın bişeylerTürkçe olmadığı için bile oynanmaz. Anlamadan etmeden oyun mu oynanır.
adam parasını oyunamı versin ailesinemi hangisi mantıklı ?Yorumları okurken cringe oldum :d
Adamın oyuna verecek parası yoksa, nasıl o oyunu çekecek bilgisayarı var? Hemen atlamayın belki şöyle böyle aldı, yok taksit ödedi, yok para biriktirip aldı vs. O zaman aynı bilgisayar aldığı gibi; oyunu almak içinde para biriktirecek ondan sonra buraya gelip "benim param yok, oyun alamıyorum, o yüzden crack indirim" gibi saçma sapan bahanelere sığınmayacak.
İyi forumlar.