Neler Yeni

RDR 2 Oyunu Kırıldı : (

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
Aynen öyle, konu başlığını görünce mandalina alıp geldim okumaya başladım. 6.-7. sayfaya gelince beynini ekmek peynirle yemiş crackçiler iyice çoğalınca akıl sağlığım için son sayfaya atladım.

Oyun fiyatlarını bahane etme, RDR 2 5TL de olsa sen torrentten çekeceksin onu, sen o kafada birisin. Sen insanlığın en toxic seviyesi olabilirsin

Hayatının anlamı oyun değilse ve alacak paran yoksa alma? Hayatında gram bi şey değişmez. torrent indiren insanların yüzde 80'i hayatsız, hayatlarında oyun dışında bi şey olmayan 200 kilo ve ayda 1 defa banyo yapan "oyuncu"lardan ibaret. Vücut kötülemesi yaptığım için üzgünüm ama bu bir gerçek

Bi de crack oyun oynayanlar genel olarak hayatlarında hep başarısız oluyor. Bi arkadaş 42 yaşında olduğunu söylüyor ama RDR 2 gibi bir oyuna 150TL bile veremiyor. İnsanları maddi gelirine göre yargılamayı sevmem ama 42 sene boyunca kendini hiç mi geliştiremedin yahu? Yaşadığın dönemi, hayatını bilemem tabi ama benim çevremde bile daha üniversiteye gitmeden, internet üzerinden asgari ücretin bir kaç katını kazanan insanlar var. Yani para kazanmak o kadar zor değil günümüzde, 1-2 sene boyunca bi şeye kafanı versen ve çok çabalasan yolun sonunda ortalama gelirin üstüne çıkıyorsun, diplamaya falan da ihtiyacın yok bir bilgisayar bir de internet o kadar. Para kazanmanın bu kadar basit olduğu bi dönemde genç olmayan birinin "cebimde 100TL bile yok" demesi bence onun hayatında ne kadar başarısız olduğunu gösterir. Bi insan tabi para kazanmamayı da tercih edebilir ama o insan zaten crack falan da kullanmaz.
en toxic'i öyle mi :d. dostum şu an pc'de olan oyunları fiyata vurduğunda 3000 lira ediyor ülkede oyunlar çok pahalı tabi ki bunun arkasına sığınmıyorum torrenti de savunmuyorum sonuçta ortalıkta bi emek var ve bu emek çok büyük ama sana şunu demeye çalışıyorum insanlara yok kul hakkı yok aciz falan diyerek saldırıp duruyorsunuz bırak isteyen istediği yerden indirsin. maddi durumum var pc'm var akademik açıda başarılı bi insanım. sanırım toxic ya da başarısız diyeceğin son insan benim hahahaha

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
en toxic'i öyle mi :d. dostum şu an PC'de olan oyunları fiyata vurduğunda 3000 lira ediyor ülkede oyunlar çok pahalı tabi ki bunun arkasına sığınmıyorum torrenti de savunmuyorum sonuçta ortalıkta bi emek var ve bu emek çok büyük ama sana şunu demeye çalışıyorum insanlara yok kul hakkı yok aciz falan diyerek saldırıp duruyorsunuz bırak isteyen istediği yerden indirsin. maddi durumum var PC'm var akademik açıda başarılı bi insanım. sanırım toxic ya da başarısız diyeceğin son insan benim hahahaha
neyi neye vurunca 3000TL buldun? Ayrıca sen diyorsan "bırak isteyen istediği yerden indirsin" o zaman ben de şöyle diyeyim; bırak istediğime istediğim şeyi söyleyeyim? İstersem kul hakkı yediğini hatırlatayım istersem onun yaptığı yanlışı yüzüne vururum. Eğer o istediği yerden indirme hakkını kendisinde görüyorsa ben de ona istediğim şeyi diyebilme hakkını kendimde bulurum. Bu kadar basit sonuca bile ulaşamıyor olman da baya komik "hahahaha".

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
neyi neye vurunca 3000TL buldun? Ayrıca sen diyorsan "bırak isteyen istediği yerden indirsin" o zaman ben de şöyle diyeyim; bırak istediğime istediğim şeyi söyleyeyim? İstersem kul hakkı yediğini hatırlatayım istersem onun yaptığı yanlışı yüzüne vururum. Eğer o istediği yerden indirme hakkını kendisinde görüyorsa ben de ona istediğim şeyi diyebilme hakkını kendimde bulurum. Bu kadar basit sonuca bile ulaşamıyor olman da baya komik "hahahaha".
oyun fiyatlarını indirimler dahil topladığımda 3000 lira ediyor pc'mdeki, haha dostum benim dediğimle seninki birbirinden ayrı şeyler :dddd

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Ben para ile aldım arada online oynuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Berkay
İnsanları kişisel tercihlerinden dolayı yargılamayı bırakınca belki bir şeyler düzelebilir. İşin din tarafından bakanlar olmuş; din vicdan meselesidir, insanın kendi nasıl rahat ediyorsa öyle yapar. Diğer taraftan baktığımızda isteyenler parasıyla alabilir istemeyenler veya fiyatı aşırı bulanlar torrentten indirebilir. Sen torrentten indiriyosun o'sun bu'sun demek çözüme ulaştırmaz.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Nasıl la bizim grupta çoktan indirdiler.
Oyun çıktıktan 2 ay sonra falan.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Rdr2 aldım ancak Trendyol kampanyası ile 90 TL ye aldım. O kampanya olmasa Türkçe olmayan bir oyuna 250 TL vermem asla. Mesela cyberpunk 2077 yi ele alalım. Adamlar 16 dil eklemiş Türkçede var. Ne yapar ne eder o oyunun orjinalini alırım. Aldıkları parada helal olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl la bizim grupta çoktan indirdiler.
Oyun çıktıktan 2 ay sonra falan.
Oyun dosyalarını indirmislerdir. Crack yeni çıktı. Crack atmadan oynayamazlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Ama farkındalarda türkiye de çok oyuncularının olduğununun. Gta 5 dünyada en çok tr de sevilmiştir herhalde.
CD PROJEKT RED ADAMDIR ADAM
gtz 5 en çok tr demi sevilmiş güldürme beni oyunu satın alan en az ülkelerin içindeyiz güldürme beni lütfen

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Rdr2 aldım ancak Trendyol kampanyası ile 90 TL ye aldım. O kampanya olmasa Türkçe olmayan bir oyuna 250 TL vermem asla. Mesela cyberpunk 2077 yi ele alalım. Adamlar 16 dil eklemiş Türkçede var. Ne yapar ne eder o oyunun orjinalini alırım. Aldıkları parada helal olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun dosyalarını indirmislerdir. Crack yeni çıktı. Crack atmadan oynayamazlar.
Valla grupta çatur çutur oynuyorlardı.
Resmiyet kazandı heralde.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
sonuçta sevildi değil mi?
boş konuşuyorsun.
gül hadi **********
sevilmesi önemlimi lütfen Allah aşkına saçma sapan konuşma oyun dünyada en az indirilenlerin arasında adam ona bakıyor hmm bu oyun türkiyede çok sevilmiş fakat hep crack çok mutlu oldum mu diyor adam ne kadar kişi satın almış ona bakıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,114
Üyeler
167,253
Son üye
Faho01
Top Bottom