Herkes inançlı olmayabiliyor.kul hakkı yediğini hatırlatayım
Herkes inançlı olmayabiliyor.kul hakkı yediğini hatırlatayım
Çok iyi almışsınız bu fiyat halen biryerlerde geçerliyse torrent ini indirmeyi sonlandırıcam.Rdr2 aldım ancak Trendyol kampanyası ile 90 TL ye aldım. O kampanya olmasa Türkçe olmayan bir oyuna 250 TL vermem asla. Mesela cyberpunk 2077 yi ele alalım. Adamlar 16 dil eklemiş Türkçede var. Ne yapar ne eder o oyunun orjinalini alırım. Aldıkları parada helal olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun dosyalarını indirmislerdir. Crack yeni çıktı. Crack atmadan oynayamazlar.
Hmm, durumu yok ama RDR2 oynatacak bir bilgisayarı var.
Peki.
Arkadaşlar istediğiniz kadar söyleyin 10klık pcsi olan adamda crack oynuyordur 50k da sonu yok yani boşa tartışmayınAynen öyle. Dolar olmuş 8 TL, bu arkadaşların durumu bilgisayar almaya yetiyor ama oyununu almaya yetmiyor.
Bu durum sadece rdr 2 ile alakalı değil dostum..Durumu olmayan arkadaş rdr2 de oynayamaz çünkü durumu yoksa PC kaldırmaz
Zevkli olur mu ? piksel piksel iğrenç gözükür
1.2 ay önceydi kampanya.Çok iyi almışsınız bu fiyat halen biryerlerde geçerliyse torrent ini indirmeyi sonlandırıcam.
Bende 9k lik var bende oynuyorumArkadaşlar istediğiniz kadar söyleyin 10klık pcsi olan adamda crack oynuyordur 50k da sonu yok yani boşa tartışmayın
Bu durum sadece rdr 2 ile alakalı değil dostum..
lan bu kadar komikmiydi :d oha g*tüm kalktıfifa 16 ne zaman kırılacak acaba :d
olmuyormuş sanırım forumdan birisi yazmıştıİndirip oynamanın vakti geldi
gordum ben sıtede ındırıcem aksamolmuyormuş sanırım forumdan birisi yazmıştı
ha oluyor muymuş yanigordum ben sıtede ındırıcem aksam
banda söylesene belki bende indiririm ama belkigordum ben sıtede ındırıcem aksam