Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,489
- İsim
- Adem
Daha önce yazdıklarımı okumanızı öneririmAynen öyle, konu başlığını görünce mandalina alıp geldim okumaya başladım. 6.-7. sayfaya gelince beynini ekmek peynirle yemiş crackçiler iyice çoğalınca akıl sağlığım için son sayfaya atladım.
Oyun fiyatlarını bahane etme, RDR 2 5TL de olsa sen torrentten çekeceksin onu, sen o kafada birisin. Sen insanlığın en toxic seviyesi olabilirsin
Hayatının anlamı oyun değilse ve alacak paran yoksa alma? Hayatında gram bi şey değişmez. torrent indiren insanların yüzde 80'i hayatsız, hayatlarında oyun dışında bi şey olmayan 200 kilo ve ayda 1 defa banyo yapan "oyuncu"lardan ibaret. Vücut kötülemesi yaptığım için üzgünüm ama bu bir gerçek
Bi de crack oyun oynayanlar genel olarak hayatlarında hep başarısız oluyor. Bi arkadaş 42 yaşında olduğunu söylüyor ama RDR 2 gibi bir oyuna 150TL bile veremiyor. İnsanları maddi gelirine göre yargılamayı sevmem ama 42 sene boyunca kendini hiç mi geliştiremedin yahu? Yaşadığın dönemi, hayatını bilemem tabi ama benim çevremde bile daha üniversiteye gitmeden, internet üzerinden asgari ücretin bir kaç katını kazanan insanlar var. Yani para kazanmak o kadar zor değil günümüzde, 1-2 sene boyunca bi şeye kafanı versen ve çok çabalasan yolun sonunda ortalama gelirin üstüne çıkıyorsun, diplamaya falan da ihtiyacın yok bir bilgisayar bir de internet o kadar. Para kazanmanın bu kadar basit olduğu bi dönemde genç olmayan birinin "cebimde 100TL bile yok" demesi bence onun hayatında ne kadar başarısız olduğunu gösterir. Bi insan tabi para kazanmamayı da tercih edebilir ama o insan zaten crack falan da kullanmaz.