Neler Yeni

RDR 2 Oyunu Kırıldı : (

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Aynen öyle, konu başlığını görünce mandalina alıp geldim okumaya başladım. 6.-7. sayfaya gelince beynini ekmek peynirle yemiş crackçiler iyice çoğalınca akıl sağlığım için son sayfaya atladım.

Oyun fiyatlarını bahane etme, RDR 2 5TL de olsa sen torrentten çekeceksin onu, sen o kafada birisin. Sen insanlığın en toxic seviyesi olabilirsin

Hayatının anlamı oyun değilse ve alacak paran yoksa alma? Hayatında gram bi şey değişmez. torrent indiren insanların yüzde 80'i hayatsız, hayatlarında oyun dışında bi şey olmayan 200 kilo ve ayda 1 defa banyo yapan "oyuncu"lardan ibaret. Vücut kötülemesi yaptığım için üzgünüm ama bu bir gerçek

Bi de crack oyun oynayanlar genel olarak hayatlarında hep başarısız oluyor. Bi arkadaş 42 yaşında olduğunu söylüyor ama RDR 2 gibi bir oyuna 150TL bile veremiyor. İnsanları maddi gelirine göre yargılamayı sevmem ama 42 sene boyunca kendini hiç mi geliştiremedin yahu? Yaşadığın dönemi, hayatını bilemem tabi ama benim çevremde bile daha üniversiteye gitmeden, internet üzerinden asgari ücretin bir kaç katını kazanan insanlar var. Yani para kazanmak o kadar zor değil günümüzde, 1-2 sene boyunca bi şeye kafanı versen ve çok çabalasan yolun sonunda ortalama gelirin üstüne çıkıyorsun, diplamaya falan da ihtiyacın yok bir bilgisayar bir de internet o kadar. Para kazanmanın bu kadar basit olduğu bi dönemde genç olmayan birinin "cebimde 100TL bile yok" demesi bence onun hayatında ne kadar başarısız olduğunu gösterir. Bi insan tabi para kazanmamayı da tercih edebilir ama o insan zaten crack falan da kullanmaz.
Daha önce yazdıklarımı okumanızı öneririm

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Sitelere ne zaman düşer acaba
Benim derdim başka

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Playstation ve PC 2 sinede sahibim 3-4 yıldır korsan oyun oynamıyorum belki daha fazla. GTA 5 ilk torrent bitirdim sonra steamden satın aldım mesela 1 yıl sonra falan neyse konu bu değil. Arkadaşlar korsan oyun oynamak doğrumu değil ama burda asıp kesen arkadaşlar var yok çalışsın oyun alsın vb. Kardeşim kim hangi oyun için gidip dışarıda bir işte çalışacak? Sistem değil k..ı kırık bir oyundan bahsediyoruz.Bekara avrad boşaması kolaydır. Sistemi bir şekilde toplamış olabilir veya daha önce aldığı bilgisayarı oyunu çalıştırıyor olabilir. Para biriktirmek veya aralıksız 1-2 günde bitireceği bir oyun için çalışmak öyle kolay değil. Hadi sistem alıcak para vardı diyelim aldı. Aileler teknolojik cihazlara para verir ama biriniz gidin söyleyin Anne babanıza bir oyun var 140 TL veya 400-500 TL bunu alalım bana diye kaç kişinin ailesi kabul eder? Bırakın oynamak isteyen korsan oynasın sana bana giren çıkan yok. Milyon dolarlık şirketin derdi sizi niye geriyor? Hepiniz dosdoğru insanlarsınız da korsan oyunun kul hakkı derdine düşüyorsunuz. Komik. Kimseye laf söylemiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın. İnsanların durumlarını düşünerek yapın bazı yorumları. Hatta extrem durumları da düşünün. Dediğim gibi ben korsan oyun oynamıyorum çok uzun süredir. PS olsun PC olun bütün oyunlarım orjinaldir. Yıllardır süren gereksiz bir polemiktir bu korsan oyun olayı bence. Yurtdışındaki adama laf edebilirsiniz belki çünkü ucuz zaten..
Benim yazdığım açıklamanın biraz daha hardcore hali. Benimkini anlayamayanlar buraya baksın 👍🏼

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Durumu olmayan adamin nasil rdr 2 açacak PC si oluyor hayret
Ben laptop almasaydım rdr 2 açacak bilgisayarım olacaktı. Ve ailem bir oyuna 140'ı bırak 30 TL bile asla vermez. Bi kere 10 TL vermişti yeni aldığım için başka yok.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İndirmeyi başlattık bakalım 117 GB. Sırada FIFA 21 var bekliyoruz.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
cyberpunk 2077 çıktıktan 2 gün sonra torrent indirilebileceğiz rez alın

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
epic reis sahneye bekleniyor nasıl olsa crack çıkmış reis sen bedavaya dağıt

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Beyler ben size direk shortcut yapayım. Büyük firmalar isterse bu kırılmaların önüne geçerler o yüzden firmaların avukatı gibi davranmayı kesin herkes kendi işine baksın , daha büyük bi kitleye hitap edecek olursam metin2 de hilelerin bitmesi için yapacakları tek bir hareket var onu yapmıyorlar. Herkesin çıkarı var bu işlerden o yüzden o pırıl pırıl kafalarınızı yormayın siz. Şirketler bu duruma bilerek açık kapı bırakıyor demem o ki az önceki cümlede dediğim gibi herkes kendi işine baksın ne sizden bişey eksiliyor ne adamlar bişey kazanıyor siz böyle yaptıkça burda kalp kırıyosunuz boş yere oda bir kul hakkıdır hani korsan oyun öyle ya o yüzden birini yargılamadan önce kendinize bakın. Kul hakkı sadece korsan oyundan ibaret değil 👍🏼😀

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Beyler ben size direk shortcut yapayım. Büyük firmalar isterse bu kırılmaların önüne geçerler o yüzden firmaların avukatı gibi davranmayı kesin herkes kendi işine baksın , daha büyük bi kitleye hitap edecek olursam metin2 de hilelerin bitmesi için yapacakları tek bir hareket var onu yapmıyorlar. Herkesin çıkarı var bu işlerden o yüzden o pırıl pırıl kafalarınızı yormayın siz. Şirketler bu duruma bilerek açık kapı bırakıyor demem o ki az önceki cümlede dediğim gibi herkes kendi işine baksın ne sizden bişey eksiliyor ne adamlar bişey kazanıyor siz böyle yaptıkça burda kalp kırıyosunuz boş yere oda bir kul hakkıdır hani korsan oyun öyle ya o yüzden birini yargılamadan önce kendinize bakın. Kul hakkı sadece korsan oyundan ibaret değil 👍🏼😀
Nötr bir insan daha.
Bu yazdıklarına bile ön yargı kullanarak lafını çarpıtacak insanlar var.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Top Bottom