Neler Yeni

RDR 2 Oyunu Kırıldı : (

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
Hiçbir bahanenin arkasına sığınmıyorum oyunu alacak param var ama takır takır torrent indiricem. aşırı büyütüyorsunuz bu olayı. insanların çok üzerine gitmeyin isteyen torrent isteyen orijinal. torrenti savunuyor muyum oyun fiyatları bu kadar fırlamışken evet denilebilir. amaaan takmayın kafaya indirin oynayın mis gibi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Yorumları okurken cringe oldum :d
Adamın oyuna verecek parası yoksa, nasıl o oyunu çekecek bilgisayarı var? Hemen atlamayın belki şöyle böyle aldı, yok taksit ödedi, yok para biriktirip aldı vs. O zaman aynı bilgisayar aldığı gibi; oyunu almak içinde para biriktirecek ondan sonra buraya gelip "benim param yok, oyun alamıyorum, o yüzden crack indirim" gibi saçma sapan bahanelere sığınmayacak.
İyi forumlar.
Aynen adamların tek hayatı oyun,fifa seviyorum gidip 1 ay çalışayım.

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Kanka sana yorum yapmayacağım ya diğer arkadaşlarla uygun dilde konuşuyoruz tartışıyoruz da senle olmaz o onu farkettim hayatında başarılar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayattada herşeye muhalefet oluyorsan başarılar.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Çok üzüldüm beyler link var mı ?
Şaka bir yana ben gta V i torrentden de indirebilirdim. Ama online oynamak istediğim oyunları parayla alıyorum. Online oynamayacaksam ya oynamıyorum yada aklıma düşerse torrent kullanıyorum( yıllardır kullanmadım orası ayrı ) ... 2 tarafa ayrılmayın bu konuda her yerde böyle bu. Adam diyor ki oyuna verecek parası yoksa sistemi de yoktur. Ne biliyorsun kardeşim ? Adam belki 15 yaşında genç kardeşimiz 4 , 5 yıldır biriktirdiği harçlıklarıyla babasından da destek alarak sistem aldırdı seneler sonra , oyunu oynamak için parası olmayabilir. Niye bu kadar zıt ve uç köşelere çekiliyorsunuz bu konuda... Biri crackli oyunu dibine kadar savunur bi taraf diğer tarafı eleştirir. Biraz ortadan bakmayı öğrenin bu konulara gençler .. oyunu oynarsın paran yoktur crackli oynarsın , beğenirsen paran olduğunda online oynamak için satında alırsın... Sonuçta bunu kıranlar yabancı insanlar , bizde 700 TL olan oyun onlarda 60 70 dolar. Orda daha ucuza geliyor birim olarak baktığında.. ona rağmen dışarıda crackli oynayanlar var. Direk foruma gelenlere kan kusmayın gözünü sevdiklerim. Umarım anlatabilmişimdir durumu teşekkürler.
Nötr bir düşünce ile şu yazını okusalar anlayacaklar fakat herkesin maddi durumunu geçtim hayatı kendisiyle aynı olduğunu sanıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alkole aşığım, sigaraya bayılıyorum gidiyim de alayım ondan sonra oyun alanlara laf edeyim 🤠 🥴
Alkol ve sigara içtiğini nerden biliyorsunuz ? Crack kullanıp para vermeyenlerin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
Bak işte bende onu söylemeye çalışıyorum birisi geldi torrent kullanıyorum para vermem maddi gücümde var dedi buna istediğin kadar anlat zaten anlattığın şeyler onun umrunda olmayacak onun kafa yapısı böyle
Sadece tek açıdan bakmayın,2 sene önce PC almış olabilir zar zor corona yüzünden babası işten bile çıkarıldığı için torrent kullanmak zorunda kalan insanlar var bu insanlar bir kısmı zaten beğenip oyunu alabilir.Zaten rockstar gibi büyük firmaların crack kullananlara karşı düşüncesinin şöyle olduğunu düşünüyorum "crack oynasın oyunumuzu beğenirse satın alır belki"
Ayriyetten fifa 21 700tl miydi sanırım öyleydi,fifacı ve single oynayacak adam istesede o kadar parayı fifa21e vermez ve haklı da buluyorum.
Ya işte hocam şöyle diyim ben sana kendimi söyliyim
Pc vardır mesela bir zamanlar almışımdır
Bir oyun istediğimde para bulurum ya çalışırım bir şey yaparım herneyse
Eğer oara bulamazsam almam onu param olduğu zaman alırım
Ben torrent indirince tabii ki rockstar batmayacak ama bu bana o oyunu korsan alma hakkı tanımaz BENCE
Yani tabii ki ne yaparsan krndine yapıyorsun ama ben etik kurallar çerçevesinde olmadıkça insanlığımızı yavaş yavaş kaybedeceğimize inanıyorum.
İster ufak ister büyük olsun iyi iyidir köti kötü

Beren

80+ Gold
Nötr bir düşünce ile şu yazını okusalar anlayacaklar fakat herkesin maddi durumunu geçtim hayatı kendisiyle aynı olduğunu sanıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alkol ve sigara içtiğini nerden biliyorsunuz ? Crack kullanıp para vermeyenlerin.
Hiç şaşmaz çünkü :d
Tamam anladık korsan kullanıyorsunuz 2070'li PC'niz var ama oyun alacak paranız yok :D Başka şeyler arkasına sığınmayın kullanıyorsanız kullanıyorum deyip geçin savunmamın bir lüzumu yok.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ya işte hocam şöyle diyim ben sana kendimi söyliyim
PC vardır mesela bir zamanlar almışımdır
Bir oyun istediğimde para bulurum ya çalışırım bir şey yaparım herneyse
Eğer oara bulamazsam almam onu param olduğu zaman alırım
Ben torrent indirince tabii ki rockstar batmayacak ama bu bana o oyunu korsan alma hakkı tanımaz BENCE
Yani tabii ki ne yaparsan krndine yapıyorsun ama ben etik kurallar çerçevesinde olmadıkça insanlığımızı yavaş yavaş kaybedeceğimize inanıyorum.
İster ufak ister büyük olsun iyi iyidir köti kötü

Şuan dedikleriniz kesinlikle doğru zaten benim şu konuda trigger olma sebebim şudur pcsi varsa oyunu alacak parası vardır,kul hakkı.
Bu 2si gerçekten crack vs orjinal konusunda tartışılmaması gereken konular crack kullananlar dediğiniz gibi etik değil etik olmayacakta.

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Kanka önünde birini bıçaklasalae bıçaklamasını izler yoluna mı bakarsın yoksa
Kardeşim bence insanlara zarar verme be falan bir uyarı bir şey mi dersin
Ona da onun kararı istediğini yapar mı dersin
Ben suçun seviyesi azalınca hoş görmenizi anlayamıyorum

Öncelikle kankan değilim yaşım dün itibarıyla 42 oldu
Denk örnekler vermezsen durumu anlayamazsın
Her yapılanın sevabı da günahı da bir değildir
Hoş gördüğümü hiç söylemedim zaten
Hoş olduğu için de yapmıyorum, yapılan oyun güzel olsada oyun için belirlenen fiyatların yüksek olduğunu düşünüyorum, olay bundan ibaret
Benim anlayışıma göre hiçbir oyun 100tl den fazlasını haketmiyor çünkü karşılığında bu oyunu yapanlar korsan indirmelere rağmen kazanmaları gereken rakamın belki 10-20 katını kazanıyor.
Bu kendi görüşümdür ve sadece beni bağlar!!!

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Hiç şaşmaz çünkü :d
Tamam anladık korsan kullanıyorsunuz 2070'li PC'niz var ama oyun alacak paranız yok :D Başka şeyler arkasına sığınmayın kullanıyorsanız kullanıyorum deyip geçin savunmamın bir lüzumu yok.
Hahaha.
Ön yargınızı aştığınız zaman sağlıklı muhabbet çevirebileceğinize inanıyorum,gerçekten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
Öncelikle kankan değilim yaşım dün itibarıyla 42 oldu
Denk örnekler vermezsen durumu anlayamazsın
Her yapılanın sevabı da günahı da bir değildir
Hoş gördüğümü hiç söylemedim zaten
Hoş olduğu için de yapmıyorum, yapılan oyun güzel olsada oyun için belirlenen fiyatların yüksek olduğunu düşünüyorum, olay bundan ibaret
Benim anlayışıma göre hiçbir oyun 100tl den fazlasını haketmiyor çünkü karşılığında bu oyunu yapanlar korsan indirmelere rağmen kazanmaları gereken rakamın belki 10-20 katını kazanıyor.
Bu kendi görüşümdür ve sadece beni bağlar!!!
Anlıyorum hocam hayatında başarılar.

Top Bottom