Neler Yeni

RDR 2 Oyunu Kırıldı : (

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Kanka sen biraz şey gibisin
Yeğenim bilirsin beni ben mhpyi sevmem ama.... diye başlayıp yorum yapıp onlara oy atan tipler

(Partiyi salladım siyasi eleştiri yok)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel bir insandan güzel bir ön yargı daha teşekkürler...

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Oynamak zorunda değilsin altı üstü bir oyun
Haketmediğini düşünüyorsan alma
Ben 299u haketmediğini düşündüğümden almıyorum indirime girerse alırım

ona ben karar veririm sen değil (y)

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
Abi şu her oyunu oynamak zorunda değilsiniz ne bu acındırma havaları.
Kul hakkı dediğin şey bu kadar kolay ve basit bahanelerle yenmemeli.
Ki Rdr2 gibi bir oyunu alamıyorsan onu kaldıracak PC nasıl buldun be kardeşim

bu oyunu oynatcak sistem 4/5 yıldır var adamın o zaman durumu vardır şuan yoktur sen4/5 yıl önceki pc fiyatları ile şimdikini bir mi tutuyosun ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
Kul hakkı olabilir fakat seni ilgilendirir mi bu durum kullanan kişinin kendisine kalmış.
Kaldıracak pcsi olabilir fakat zamanında çalışarak almıştır fakat şuan okulu sebebiyle çalışamıyor olabilir bunlar gayet normal şeyler crackli kullanıyordur fakat parası olunca alacaktır ?
Asıl muhabetle doları bağlamadım gelmişsiniz pcsi varsa oyunu alacak parası vardır diyorsunuz.Cumhurbaşkanımızda dolabınız varsa dolduracak paranız vardır diyor,fakat kimse işten mi atıldı,işsiz mi veya belki yaşı küçük ailesinin durumu yok 3 ayda çalışarak PC aldı ve şuan okula gidiyor çalışamıyor gibi düşüncelere girmiyor crackli sevmem ve önermem fakat bir insan bu kadar ön yargılı konuşup kul hakkı diye insanların yüzüne vurma pek hoş değil.
Ben torrent alıyorsa ölsün falan tarsı bir şey demedim
İstediğini yapabilir bananr zaten ama ben torrent oynamayı hakkıymış gibi anlatanlara sahteciliğe özrndirenlere bir şeyler diyorum
Ki oynamak zorunda değil bu oyunu oynamazsa ölecek drğil ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
Güzel bir insandan güzel bir ön yargı daha teşekkürler...
Kardeşim "biraz sanki gibi" tarzı şeyler kullandım bak
Sen busun demedim bana hissettirdiğini söyledim
Kırdıysam özür dilerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
ona ben karar veririm sen değil (y)
Kanka önünde birini bıçaklasalae bıçaklamasını izler yoluna mı bakarsın yoksa
Kardeşim bence insanlara zarar verme be falan bir uyarı bir şey mi dersin
Ona da onun kararı istediğini yapar mı dersin
Ben suçun seviyesi azalınca hoş görmenizi anlayamıyorum

Beren

80+ Gold
Yorumları okurken cringe oldum :d
Adamın oyuna verecek parası yoksa, nasıl o oyunu çekecek bilgisayarı var? Hemen atlamayın belki şöyle böyle aldı, yok taksit ödedi, yok para biriktirip aldı vs. O zaman aynı bilgisayar aldığı gibi; oyunu almak içinde para biriktirecek ondan sonra buraya gelip "benim param yok, oyun alamıyorum, o yüzden crack indirim" gibi saçma sapan bahanelere sığınmayacak.
İyi forumlar.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Çok üzüldüm beyler link var mı ?
Şaka bir yana ben gta V i torrentden de indirebilirdim. Ama online oynamak istediğim oyunları parayla alıyorum. Online oynamayacaksam ya oynamıyorum yada aklıma düşerse torrent kullanıyorum( yıllardır kullanmadım orası ayrı ) ... 2 tarafa ayrılmayın bu konuda her yerde böyle bu. Adam diyor ki oyuna verecek parası yoksa sistemi de yoktur. Ne biliyorsun kardeşim ? Adam belki 15 yaşında genç kardeşimiz 4 , 5 yıldır biriktirdiği harçlıklarıyla babasından da destek alarak sistem aldırdı seneler sonra , oyunu oynamak için parası olmayabilir. Niye bu kadar zıt ve uç köşelere çekiliyorsunuz bu konuda... Biri crackli oyunu dibine kadar savunur bi taraf diğer tarafı eleştirir. Biraz ortadan bakmayı öğrenin bu konulara gençler .. oyunu oynarsın paran yoktur crackli oynarsın , beğenirsen paran olduğunda online oynamak için satında alırsın... Sonuçta bunu kıranlar yabancı insanlar , bizde 700 tl olan oyun onlarda 60 70 dolar. Orda daha ucuza geliyor birim olarak baktığında.. ona rağmen dışarıda crackli oynayanlar var. Direk foruma gelenlere kan kusmayın gözünü sevdiklerim. Umarım anlatabilmişimdir durumu teşekkürler.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Ben torrent alıyorsa ölsün falan tarsı bir şey demedim
İstediğini yapabilir bananr zaten ama ben torrent oynamayı hakkıymış gibi anlatanlara sahteciliğe özrndirenlere bir şeyler diyorum
Ki oynamak zorunda değil bu oyunu oynamazsa ölecek drğil ya

Bak işte bende onu söylemeye çalışıyorum birisi geldi torrent kullanıyorum para vermem maddi gücümde var dedi buna istediğin kadar anlat zaten anlattığın şeyler onun umrunda olmayacak onun kafa yapısı böyle
Sadece tek açıdan bakmayın,2 sene önce pc almış olabilir zar zor corona yüzünden babası işten bile çıkarıldığı için torrent kullanmak zorunda kalan insanlar var bu insanlar bir kısmı zaten beğenip oyunu alabilir.Zaten rockstar gibi büyük firmaların crack kullananlara karşı düşüncesinin şöyle olduğunu düşünüyorum "crack oynasın oyunumuzu beğenirse satın alır belki"
Ayriyetten fifa 21 700tl miydi sanırım öyleydi,fifacı ve single oynayacak adam istesede o kadar parayı fifa21e vermez ve haklı da buluyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,768
Üyeler
161,491
Son üye
v123
Top Bottom