Neler Yeni

RDR 2 Oyunu Kırıldı : (

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
"Kul hakkı dediğin şey" başka arkadaşta aynı şeyi iddia etti sözde ilgili ayetleri koydu en son noktada bana "yetimin hakkını" kul hakkı diye açıklamaya çalıştı!!!

"Kul hakkı" diye bir şey kitapta yok!
Kul hakkı en çok hadisi şeriflerde geçer kuranda dediğiniz gibi daha çok yetimin hakkından bahsedilir
Ki eğer ille de kurandan istiyorsanız kuranda ahlak gereği hırsızlık haram eder
Sen kendi malını parayla satan biri varken o malı ondan çalıp ücretsiz veren birinden alırsan haram olur
Hadi onu da geçelim istersen ateist ol ister hristiyan ister müslim sahtecilik ve korsancılık ahlaki açıdan zaten uygun değildir
Yani bir insan olarak bu sana günah olmasaydı bile korsancılığa başvurmaman gerekir.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
ben indirip sadece benchmark yapcam
(izlemesini seviyorum ya)

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
Durumum var 200-250 gaymeyi bir oyuna bağlamam kimse kusura bakmasın

Hatta isteyen baksın (y)
Oynamak zorunda değilsin altı üstü bir oyun
Haketmediğini düşünüyorsan alma
Ben 299u haketmediğini düşündüğümden almıyorum indirime girerse alırım

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Oynamak zorunda değilsin altı üstü bir oyun
Haketmediğini düşünüyorsan alma
Ben 299u haketmediğini düşündüğümden almıyorum indirime girerse alırım

bence paran varsa verecek al köküne kadar değer

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
vicdanlı ve merhametli bi insanım, kul hakkını düşünürüm din ile bağdaştırmadan, vicdanlı olduğum için ama gidip de torrenti çıkan bi oyunu orijinal alacaksak torrent indirmenin ne anlamı var. arkadaşlar günlük hayatta o kadar çok günah işliyorsunuz ki, belki fark etmeden bu torrent hakkı hiçbir şey gidin indirin mis gibi oynayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

virüs vs gibi bir şeyle karşılaşırsanız da gidin kaspersky kullanın mis gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
vicdanlı ve merhametli bi insanım, kul hakkını düşünürüm din ile bağdaştırmadan, vicdanlı olduğum için ama gidip de torrenti çıkan bi oyunu orijinal alacaksak torrent indirmenin ne anlamı var. arkadaşlar günlük hayatta o kadar çok günah işliyorsunuz ki, belki fark etmeden bu torrent hakkı hiçbir şey gidin indirin mis gibi oynayın
Kardeşim sen bir hakka giriyorsun bari insanları yönlendirme
Torrenti çıkacak bir oyunu neden orjinal alıyım demek kadar saçma bir şey duymadım.
Yarın birgün bir emeğinin çalındığını görüncr bu fikirde kalacak mısın merak ediyorum

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem

Bazı şeyleri biraz daha düzgün anlatmak daha doğru olur crackli oynayabilirsin fakat bu etik bir şeymiş gibi önermen pek doğru değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
Bazı şeyleri biraz daha düzgün anlatmak daha doğru olur crackli oynayabilirsin fakat bu etik bir şeymiş gibi önermen pek doğru değil.
etik değil evet buna katılıyorum. ama derin devlet işleri gibi yok kardeşim kul hakkına girmeyin cart curt diyenlere kızıyorum ben

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

dediğine zerre katılmıyorum bende warband crackli olmasına rağmen param olunca 50 tl ye dlc ile birlikte satın alıp oynadım eğer paran yoksa ancak torrent indirilebilir başka bir bahane olmaz ki kendim de kullanıyorum ancak param olunca satın alıyorum

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
etik değil evet buna katılıyorum. ama derin devlet işleri gibi yok kardeşim kul hakkına girmeyin cart curt diyenlere kızıyorum ben
Kesinlikle kul hakkı - kaldıracak pc varsa o para sende vardır gibi şeyler neden şuan doların 8tl olduğunu özetliyor zaten.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
hele bi boz ağzını kardeşim ? sen 140 lirayı ucuz görüyor olabilirsin ama bir oyun için az bir para değil hele ki türkiye şartlarında
kendine o parayı az görüyorsun diye burda klavye delikanlılığının lüzumu yok
Gayet doğru bir yorum. Açıkcası bekliyordum böyle bir şeyi, fakat yüklemeniz taraftarı değilim. Özellikle bu tip boyutu yüksek crackli oyun ve programlarda zararlı yazılım arşivi olabiliyor. Güvenli korsan indirme sitesi diye bir şey yoktur, sevilen korsan indirme sitesi vardır. Sadece dizi ve film izlemek için korsan site kullanan biri olarak, ekonomimizin ve ülkemizin gidişatını görünce normal karşılamaya başladım. Yüklemek isteyen varsa yükleyebilir, buna kimse karışamaz, ancak dikkatli olması gerek, sebebini yukarıda belirttim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,723
Üyeler
161,484
Son üye
İSOMANNN
Top Bottom