Neler Yeni

RDR 2 Oyunu Kırıldı : (

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Kul hakkı en çok hadisi şeriflerde geçer kuranda dediğiniz gibi daha çok yetimin hakkından bahsedilir
Ki eğer ille de kurandan istiyorsanız kuranda ahlak gereği hırsızlık haram eder
Sen kendi malını parayla satan biri varken o malı ondan çalıp ücretsiz veren birinden alırsan haram olur
Hadi onu da geçelim istersen ateist ol ister hristiyan ister müslim sahtecilik ve korsancılık ahlaki açıdan zaten uygun değildir
Yani bir insan olarak bu sana günah olmasaydı bile korsancılığa başvurmaman gerekir.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peygamberin söylediği iddia edilen söylenceleri bir geçelim itibar etmem, madem konu bu kadar önemli direkt kitapta yazardı "Allah bu kitap hiçbir şeyi eksik bırakmadık" buyuruyor.

Hah işte bunu diyebilirsiniz o kitapta mevcut, eğer bu yaptığımız "hırsızlık" ise varsa günahı Allah ile benim aramdadır. Buradan bakarsanız mp3 indirmekte hırsızlık, sinemaya gitmeden online film sitelerinden film izlemekte öyle... vs. vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
Kesinlikle kul hakkı - kaldıracak PC varsa o para sende vardır gibi şeyler neden şuan doların 8tl olduğunu özetliyor zaten.
Dostum kul hakkı mı ? Evet
Kaldıracak pc olanın alma ihtimali var mıdır ? %75 oranda evet (hadi %25 hiç parası yok diyelim o da senin için sırf)

Asıl bu muhabbrtle doları nasıl bağladın anlamadım
Ben ekonomi okuyorum ekonomiyi nasıl bir şey sanıyorsunuz anlayamadım

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
o zaman boğazından az kısta bir arada gör
Tanımadığın bir insan hakkında nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz anlamış değilim gerçekten.Anlamadığım şey crackli tercih etmiyorum ve crack kullanmanın mantıklı olmadığını düşünmeme rağmen bu kadar rahat konuşabilmek gerçekten büyük rahatlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
Peygamberin söylediği iddia edilen söylenceleri bir geçelim itibar etmem, madem konu bu kadar önemli direkt kitapta yazardı "Allah bu kitap hiçbir şeyi eksik bırakmadık" buyuruyor.

Hah işte bunu diyebilirsiniz o kitapta mevcut, eğer bu yaptığımız "hırsızlık" ise varsa günahı Allah ile benim aramdadır. Buradan bakarsanız mp3 indirmekte hırsızlık, sinemaya gitmeden online film sitelerinden film izlemekte öyle... vs. vs.
Dopru söylüyorsun dostum o yüzden korsan film de izlemiyorum platformlara parasını verip üye oluyorum
Müzik için de spotfy kullanıyorum.
Ama sen de bana katılacaksındır ki torrenr helal bir durum değil.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Tanımadığın bir insan hakkında nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz anlamış değilim gerçekten.Anlamadığım şey crackli tercih etmiyorum ve crack kullanmanın mantıklı olmadığını düşünmeme rağmen bu kadar rahat konuşabilmek gerçekten büyük rahatlık.
adam orda ben daha 140 tl yi bir arada görmedim bir oyuna vermem demiş asıl sana noluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
Kanka sen biraz şey gibisin
Yeğenim bilirsin beni ben mhpyi sevmem ama.... diye başlayıp yorum yapıp onlara oy atan tipler

(Partiyi salladım siyasi eleştiri yok)

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Ya tek savunmanız adamın oyuna verecek parası yoksa oyunu oynayacak sistemi nasıl var. Adamın belki giriş orta seviye bilgisayarı vardır binbir zorlukla dizmiştir. o adam gidipte 150 200 TL bir oyuna vermez veremez. Anlayın artık şunu.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Dostum kul hakkı mı ? Evet
Kaldıracak PC olanın alma ihtimali var mıdır ? %75 oranda evet (hadi %25 hiç parası yok diyelim o da senin için sırf)

Asıl bu muhabbrtle doları nasıl bağladın anlamadım
Ben ekonomi okuyorum ekonomiyi nasıl bir şey sanıyorsunuz anlayamadım

Kul hakkı olabilir fakat seni ilgilendirir mi bu durum kullanan kişinin kendisine kalmış.
Kaldıracak pcsi olabilir fakat zamanında çalışarak almıştır fakat şuan okulu sebebiyle çalışamıyor olabilir bunlar gayet normal şeyler crackli kullanıyordur fakat parası olunca alacaktır ?
Asıl muhabetle doları bağlamadım gelmişsiniz pcsi varsa oyunu alacak parası vardır diyorsunuz.Cumhurbaşkanımızda dolabınız varsa dolduracak paranız vardır diyor,fakat kimse işten mi atıldı,işsiz mi veya belki yaşı küçük ailesinin durumu yok 3 ayda çalışarak pc aldı ve şuan okula gidiyor çalışamıyor gibi düşüncelere girmiyor crackli sevmem ve önermem fakat bir insan bu kadar ön yargılı konuşup kul hakkı diye insanların yüzüne vurma pek hoş değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
Ya tek savunmanız adamın oyuna verecek parası yoksa oyunu oynayacak sistemi nasıl var. Adamın belki giriş orta seviye bilgisayarı vardır binbir zorlukla dizmiştir. o adam gidipte 150 200 TL bir oyuna vermez veremez. Anlayın artık şunu.
Rdr2 oynayamadığı için ölen biri görmedim henüz.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
içimi okudun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,768
Üyeler
161,491
Son üye
v123
Top Bottom