kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
o zaman boğazından az kısta bir arada gör140 lirayı daha bir arada elime alamadım. Bir oyuna da vermem
o zaman boğazından az kısta bir arada gör140 lirayı daha bir arada elime alamadım. Bir oyuna da vermem
Fakat sende bu kadar torrenti övmen hoş değil.etik değil evet buna katılıyorum. ama derin devlet işleri gibi yok kardeşim kul hakkına girmeyin cart curt diyenlere kızıyorum ben
Peygamberin söylediği iddia edilen söylenceleri bir geçelim itibar etmem, madem konu bu kadar önemli direkt kitapta yazardı "Allah bu kitap hiçbir şeyi eksik bırakmadık" buyuruyor.Kul hakkı en çok hadisi şeriflerde geçer kuranda dediğiniz gibi daha çok yetimin hakkından bahsedilir
Ki eğer ille de kurandan istiyorsanız kuranda ahlak gereği hırsızlık haram eder
Sen kendi malını parayla satan biri varken o malı ondan çalıp ücretsiz veren birinden alırsan haram olur
Hadi onu da geçelim istersen ateist ol ister hristiyan ister müslim sahtecilik ve korsancılık ahlaki açıdan zaten uygun değildir
Yani bir insan olarak bu sana günah olmasaydı bile korsancılığa başvurmaman gerekir.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum kul hakkı mı ? EvetKesinlikle kul hakkı - kaldıracak PC varsa o para sende vardır gibi şeyler neden şuan doların 8tl olduğunu özetliyor zaten.
Tanımadığın bir insan hakkında nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz anlamış değilim gerçekten.Anlamadığım şey crackli tercih etmiyorum ve crack kullanmanın mantıklı olmadığını düşünmeme rağmen bu kadar rahat konuşabilmek gerçekten büyük rahatlık.o zaman boğazından az kısta bir arada gör
Dopru söylüyorsun dostum o yüzden korsan film de izlemiyorum platformlara parasını verip üye oluyorumPeygamberin söylediği iddia edilen söylenceleri bir geçelim itibar etmem, madem konu bu kadar önemli direkt kitapta yazardı "Allah bu kitap hiçbir şeyi eksik bırakmadık" buyuruyor.
Hah işte bunu diyebilirsiniz o kitapta mevcut, eğer bu yaptığımız "hırsızlık" ise varsa günahı Allah ile benim aramdadır. Buradan bakarsanız mp3 indirmekte hırsızlık, sinemaya gitmeden online film sitelerinden film izlemekte öyle... vs. vs.
adam orda ben daha 140 tl yi bir arada görmedim bir oyuna vermem demiş asıl sana noluyorTanımadığın bir insan hakkında nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz anlamış değilim gerçekten.Anlamadığım şey crackli tercih etmiyorum ve crack kullanmanın mantıklı olmadığını düşünmeme rağmen bu kadar rahat konuşabilmek gerçekten büyük rahatlık.
Kanka sen biraz şey gibisinTanımadığın bir insan hakkında nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz anlamış değilim gerçekten.Anlamadığım şey crackli tercih etmiyorum ve crack kullanmanın mantıklı olmadığını düşünmeme rağmen bu kadar rahat konuşabilmek gerçekten büyük rahatlık.
Kul hakkı olabilir fakat seni ilgilendirir mi bu durum kullanan kişinin kendisine kalmış.Dostum kul hakkı mı ? Evet
Kaldıracak PC olanın alma ihtimali var mıdır ? %75 oranda evet (hadi %25 hiç parası yok diyelim o da senin için sırf)
Asıl bu muhabbrtle doları nasıl bağladın anlamadım
Ben ekonomi okuyorum ekonomiyi nasıl bir şey sanıyorsunuz anlayamadım
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rdr2 oynayamadığı için ölen biri görmedim henüz.Ya tek savunmanız adamın oyuna verecek parası yoksa oyunu oynayacak sistemi nasıl var. Adamın belki giriş orta seviye bilgisayarı vardır binbir zorlukla dizmiştir. o adam gidipte 150 200 TL bir oyuna vermez veremez. Anlayın artık şunu.
içimi okudunYa tek savunmanız adamın oyuna verecek parası yoksa oyunu oynayacak sistemi nasıl var. Adamın belki giriş orta seviye bilgisayarı vardır binbir zorlukla dizmiştir. o adam gidipte 150 200 TL bir oyuna vermez veremez. Anlayın artık şunu.