Yardım Rdr 2 Türkçe yama önerisi

carlos7

80+
Reaksiyon skoru
4
Rdr 2 için Türkçe yama indirmek istiyorum bir sürü video izledim bir sürü yama kullandım hepsinde de ı harfi kutucuk şeklinde gözüküyor şimdi oyunu tekrar yükledim sorun olmayan bir yama önerir misiniz? izlediğim videoları da aşağıya bıraktım

ben kullandıgım ve kutucuk sorunu olmayan yamayı atayım bekleyın

degıl ama kurulum ıcın dıyorsan aynı sekılde kurabılırsın onlıne kullanayım dersen ban yıyebılırsın onu da eklemıs olayım
Bazı kişiler benim attığım videoyu önermiş sen attığın yamayı yakın tarihte mi kurdun ve sorun var mı

Bazı kişiler benim attığım videoyu önermiş sen attığın yamayı yakın tarihte mi kurdun ve sorun var mı
yakın tarıhte kurmadım ama oynamak ıstedıgım bu yamayı kurar oynardım dedıgım gıbı kutucuk sorunu da yoktu

Hangisini denesem bilemedim oyunu silip yüklemekten yoruldum
oyunu sılıp yuklemene gerek yok yamadakı dosyalarla oyunun orjınalda olan dosyaların ısımlerı aynı olanları bul

oyunun orjınal olan dosyalarının sonuna senın fark edebılecgın harfler ekle mesela ASD AAA WWW SSS DDD yamanın ıcındekı dosyaları at sorun olursa yamadan attıgın dosyaları sılıp ısmını degıstırın dosyalardakı ekledıgın harflerı sılerek orjınal dılınde oyna

Mantıklı teşekkürler deneyip ileteceğim yamanın çalışıp çalışmadığını

oyunu sılıp yuklemene gerek yok yamadakı dosyalarla oyunun orjınalda olan dosyaların ısımlerı aynı olanları bul

oyunun orjınal olan dosyalarının sonuna senın fark edebılecgın harfler ekle mesela ASD AAA WWW SSS DDD yamanın ıcındekı dosyaları at sorun olursa yamadan attıgın dosyaları sılıp ısmını degıstırın dosyalardakı ekledıgın harflerı sılerek orjınal dılınde oyna
dosyayı kurduktan hemen sonra oyuna girince sorun yok ama pc yi aç kapa yaptığın zaman yıne ı harfi kutucuk şeklinde gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,218
Üyeler
190,535
Son üye
fozcann
Geri