Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,533
Arkadaşlar rdr 2 ye Türkçe yama yapmalıyım. Yaparsam bir sıkıntı çıkar mı? Oyun orijinal.
yapabilirsinArkadaşlar rdr 2 ye Türkçe yama yapmalıyım. Yaparsam bir sıkıntı çıkar mı? Oyun orijinal.
site virüslü değilse yükle oyna bir şey olmazArkadaşlar rdr 2 ye Türkçe yama yapmalıyım. Yaparsam bir sıkıntı çıkar mı? Oyun orijinal.
Turkceyama.net var oradan indirmeyi düşünüyorum.site virüslü değilse yükle oyna bir şey olmaz![]()
bildiğim kadarıyla virüslü değil o site indirebilirsiniz.Turkceyama.net var oradan indirmeyi düşünüyorum.
bu arkadaşın attığı konu linkini kullanın.![]()
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] | DonanımHaber Forum
Red Dead Redemption 2 için Türkçe yama yayınlandı! OpenAI GPT-3 çeviri teknolojisiyle %99 Türkçe çeviri sunan yamayla oyunu kendi dilinde oynayabilir, Vahşi Batı'nın destansı dünyasına Türkçe olarak adım atabilirsin.forum.donanimhaber.com
Böyle bir konu var donanım haberde.
Bilgilendirdigin için sağol dostum dikkat edicem.Türkçeyama.net falan kullanmayın,
bu arkadaşın attığı konu linkini kullanın.
Çok teşekkür ederim dostum. O zaman yukarı da arkadaşın attığı linkten indireyim.Turkceyama.net zararlı bir sitedir. Dosyalarında buram buram zararlı yazılım vardır. Tavsiye etmiyorum orayı. Anonymous ve oyunceviri, animus çeviri, qnoops ve apex çeviri bunlar başlıca bildiğim güvenli Türk yamacı siteler.
Donanım Haberde paylaşılan link de güvenilir bu arada. Nexus'dan indirebilirsiniz.Çok teşekkür ederim dostum. O zaman yukarı da arkadaşın attığı linkten indireyim.