Mr. Lambert
80+
Cyberpunk al kesinlikle daha iyi rdr2 den.kafam çok karıştı alayımmı almayayımmı şimdi ya eğer almazsam cyberpunk alacagım.
Cyberpunk al kesinlikle daha iyi rdr2 den.kafam çok karıştı alayımmı almayayımmı şimdi ya eğer almazsam cyberpunk alacagım.
ikisi de güzel oyun ama cyberpunkun havası çok fena bir şey bende aynısını öneririm.Cyberpunk al kesinlikle daha iyi rdr2 den.
Mafia Definitive Edition oynamadıysan öneririm.o zaman cyberpunk alacagım ve key almayacağım cyberpunk yanına önerebileceğiniz oyun varmı 350 tl kalyor oyle
Days goneo zaman cyberpunk alacagım ve key almayacağım cyberpunk yanına önerebileceğiniz oyun varmı 350 tl kalyor oyle
Detroit Become Humano var daha oynamadım oynayacağım başka öneri?
bence cyberpunk rdr 2 nin yanından geçemez hikayeye kendini verirsen akıp gidiyor eğer kendimi veremem diyosan alma ama onun dışında her türlü rdr2indirimde değil başka öneri varmıı?
ya bencede rdr 2 ama key almaya güvenemedimbence cyberpunk rdr 2 nin yanından geçemez hikayeye kendini verirsen akıp gidiyor eğer kendimi veremem diyosan alma ama onun dışında her türlü rdr2
indirim bekle, onu bekleyene kadar cyberpunk alıp oynayabilirsin hem indirime girene kadar para da biriktirirsinya bencede rdr 2 ama key almaya güvenemedim
umarım girer hocam cyberpunk alıyorum o zaman yanına da kaliteli bir oyun alırım sonra da rdr 2 için para biriktirirm sagolunindirim bekle, onu bekleyene kadar cyberpunk alıp oynayabilirsin hem indirime girene kadar para da biriktirirsin