E zaten.aynen öyle bıktık beklemekten ama bu kadar beklediğimize göre bence canavar bir oyun olacak
Di mi toprak reis, haklısın.Önce GTA 6 yı verin ondan sonra napıyosanız yapın
:dE zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Di mi toprak reis, haklısın.
bende öyle reis ya, ben sevdiğim kızı bu kadar beklemedimBeklediğimize değsin ben daha bir şey istemiyorum.
aynen öyle reis, Boşver senin olan seni bulur.
Peki madem öyle diyorsun...Şu GTA 6 çıkana kadar dursun reis. Kuruduk burda.![]()
Aynen ya 2030'u duymak üzdüevet ya gerçekten gta 6 beklemekten kuruduk
rdr ye laf yok zaten kral
rdr de gerçekten çok zevkli bi oyun 2030 da çıkacakmış rdr3 de
Arthur marry mezarına geldi ha haberin olsun, essahlı seviyomuşDurmasın durmasın
en erken 2027 de gelir benceRed Dead Redemption 3 onaylandı!
Rockstar Games, Red Dead Redemption 3 üzerinde çalışmaların başladığını doğruladı. Ancak ağır basan bir görüşe göre şirket şu anda kaynaklarının büyük bir kısmını önümüzdeki birkaç yıl içerisinde çıkarmayı planladığı GTA 6’ya ayırmış durumda. Dolayısıyla RDR 3 yakın zamanda aileye katılmayacak gibi duruyor.
Sızıntının kaynağı olan kullanıcı bunu gerçekten düşünmeden veya kasti mi yaptı yoksa Rockstar tarafından bilinçli olarak gündeme gelebilmek için yapılan bir hareket miydi bilinmiyor. Ayrıca GTA ve RDR serilerin tahmini çıkış tarihlerine dair bir bilgi de paylaşılmadığı için, oyuncular Rockstar Games’ten açıklama bekliyor.(alıntıdır)
Daha gta çıkıcak falan en az bir 10 yılı var rdr3ün.Red Dead Redemption 3 onaylandı!
Rockstar Games, Red Dead Redemption 3 üzerinde çalışmaların başladığını doğruladı. Ancak ağır basan bir görüşe göre şirket şu anda kaynaklarının büyük bir kısmını önümüzdeki birkaç yıl içerisinde çıkarmayı planladığı GTA 6’ya ayırmış durumda. Dolayısıyla RDR 3 yakın zamanda aileye katılmayacak gibi duruyor.
Sızıntının kaynağı olan kullanıcı bunu gerçekten düşünmeden veya kasti mi yaptı yoksa Rockstar tarafından bilinçli olarak gündeme gelebilmek için yapılan bir hareket miydi bilinmiyor. Ayrıca GTA ve RDR serilerin tahmini çıkış tarihlerine dair bir bilgi de paylaşılmadığı için, oyuncular Rockstar Games’ten açıklama bekliyor.(alıntıdır)
Essah sevseydi bana varırdı. Neyse sağ olsunArthur marry mezarına geldi ha haberin olsun, essahlı seviyomuş