🔥🔥RDR 3 çalışmaları duyuruldu!!🔥🔥

Önce GTA 6 yı verin ondan sonra napıyosanız yapın

E zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Di mi toprak reis, haklısın.
:d

içimizde bi hasret var hasreeeet

Beklediğimize değsin ben daha bir şey istemiyorum.
bende öyle reis ya, ben sevdiğim kızı bu kadar beklemedim

nişanlanmış :')

bende öyle reis ya, ben sevdiğim kızı bu kadar beklemedim

nişanlanmış :')
🚬🚬, Boşver senin olan seni bulur.

Ana karakter micah olmasın da 10 yıl çıksa da olur. Dutcn da olmasın. Sinirden oynayamam. Sadie adler olsun diyeceğim o da biraz sıkıcı olabilir eğer epik bir geçmişi yoksa. Arthurjn yerini tutamaz hiç biri. Gerçi konu rockstar olunca kötü bir şeu çıkmaz ortaya.

Şu GTA 6 çıkana kadar dursun reis. Kuruduk burda.😅
Peki madem öyle diyorsun... :D

evet ya gerçekten gta 6 beklemekten kuruduk :D

rdr ye laf yok zaten kral

rdr de gerçekten çok zevkli bi oyun 2030 da çıkacakmış rdr3 de
Aynen ya 2030'u duymak üzdü

Red Dead Redemption 3 onaylandı!

Rockstar Games, Red Dead Redemption 3 üzerinde çalışmaların başladığını doğruladı. Ancak ağır basan bir görüşe göre şirket şu anda kaynaklarının büyük bir kısmını önümüzdeki birkaç yıl içerisinde çıkarmayı planladığı GTA 6’ya ayırmış durumda. Dolayısıyla RDR 3 yakın zamanda aileye katılmayacak gibi duruyor.
Sızıntının kaynağı olan kullanıcı bunu gerçekten düşünmeden veya kasti mi yaptı yoksa Rockstar tarafından bilinçli olarak gündeme gelebilmek için yapılan bir hareket miydi bilinmiyor. Ayrıca GTA ve RDR serilerin tahmini çıkış tarihlerine dair bir bilgi de paylaşılmadığı için, oyuncular Rockstar Games’ten açıklama bekliyor.(alıntıdır)
en erken 2027 de gelir bence

Red Dead Redemption 3 onaylandı!

Rockstar Games, Red Dead Redemption 3 üzerinde çalışmaların başladığını doğruladı. Ancak ağır basan bir görüşe göre şirket şu anda kaynaklarının büyük bir kısmını önümüzdeki birkaç yıl içerisinde çıkarmayı planladığı GTA 6’ya ayırmış durumda. Dolayısıyla RDR 3 yakın zamanda aileye katılmayacak gibi duruyor.
Sızıntının kaynağı olan kullanıcı bunu gerçekten düşünmeden veya kasti mi yaptı yoksa Rockstar tarafından bilinçli olarak gündeme gelebilmek için yapılan bir hareket miydi bilinmiyor. Ayrıca GTA ve RDR serilerin tahmini çıkış tarihlerine dair bir bilgi de paylaşılmadığı için, oyuncular Rockstar Games’ten açıklama bekliyor.(alıntıdır)
Daha gta çıkıcak falan en az bir 10 yılı var rdr3ün.

Geri