Rdr2 120tl ye değer mi ?

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
489
İndirimle filan almak istiyorum değer mi sizce ? İngilizcem pek yok yani temel şeyelri anlayaniliyorum sadece yinede oyunun içine girebilir miyim görevlerde zorlanır mıyım ? Türkçe yama filan bulmaya çalışıcam bulursam çok iyi olur ama stabil çalışmaz belki bazı yerleri çevirmez diye diyorum alınır mı sizce ?

Kesinlikle değer.

120tl'ye nerde?
Ve değer
Türkçe yama var ana görevleri çeviriyor

Hikayeyi anlayabildiğin kadarıyla oynarsın ya da Türkçe yama yap.Ayrıca online seçeneği de var.120 TL'ye alma imkanın olursa almaya değer bence.

120tl'ye nerde?
Ve değer
Türkçe yama var ana görevleri çeviriyor
Atar mısın yamayı zahmet olmassa ana görevleri çevirse yeter zaten
Post automatically merged:

Hikayeyi anlayabildiğin kadarıyla oynarsın ya da Türkçe yama yap.Ayrıca online seçeneği de var.120 TL'ye alma imkanın olursa almaya değer bence.
He bide onu sorcaktım online ayrıldı ya şimdi epic den ya da steam den alırsam bide online oynamak istersem online mı satın almam gerek yoksa içinde mi oda

Atar mısın yamayı zahmet olmassa ana görevleri çevirse yeter zaten

He bide onu sorcaktım online ayrıldı ya şimdi epic den ya da steam den alırsam bide online oynamak istersem online mı satın almam gerek yoksa içinde mi oda
Hocam mobildeyim de Googleda arayınca karşımıza çıkan linkteki çalışıyor ve turuncu levye sitesindeki de aynı şekilde çalışıyor

online mı satın almam gerek yoksa içinde mi oda
Hayır hocam oyunu alırsan Online içinde geliyor(ben böyle biliyorum,büyük ihtimal böyle).

Eğer ayrı olarak Online satın alırsan oyunun kendisinin fiyatı düşüyor diye biliyorum.

Kuruşuna kadar değer

Hayır hocam oyunu alırsan Online içinde geliyor(ben böyle biliyorum,büyük ihtimal böyle).

Eğer ayrı olarak Online satın alırsan oyunun kendisinin fiyatı düşüyor diye biliyorum.
Doğru biliyorsunuz.

120tlye alınca online almana gerek yok içinde dahil

Doğru biliyorsunuz.

120tlye alınca online almana gerek yok içinde dahil

ee şimdi online satın alsam 40 tl mi düşcek yoksa hşkayeyi de almamız için + olarak bi indirim mi veriyolar

Hocam mobildeyim de Googleda arayınca karşımıza çıkan linkteki çalışıyor ve turuncu levye sitesindeki de aynı şekilde çalışıyor
teşekkürler

ee şimdi online satın alsam 40 TL mi düşcek yoksa hşkayeyi de almamız için + olarak bi indirim mi veriyolar
Online alınca asıl oyunun fiyatından düşüyorlar.Ne kadar düşüyorlar emin değilim,40 TL düşüyor olabilirler.

Değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,181
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri