Yardım RDR2 Acilmiyor Ne yapabilirim?

MrNo8odys

80+
Reaksiyon skoru
3
Dun epic gamesten rdr2 aldim ve girebildim. Turkce yama indirdim oyuna giriyor ama siyah ekrandan geri attti bende epicten dosyalari dogruladim yine acilmadi. bir kac kici ekran karti driverdan kaynakli diyiyor ama yama yapmadan once girmistim, ne yapabilirim?

Dun epic gamesten rdr2 aldim ve girebildim. Turkce yama indirdim oyuna giriyor ama siyah ekrandan geri attti bende epicten dosyalari dogruladim yine acilmadi. bir kac kici ekran karti driverdan kaynakli diyiyor ama yama yapmadan once girmistim, ne yapabilirim?
Dosyanın sonunda , oyun adının veya dlcnin isminin sonunda -me ile biten varsa silin.

yamayı kaldır tekrar dene .

Bende de bir ara oyun açılmıyordu ama full orijinal ve yama yoktu save dosyasını silince düzelmişti sende bir dene belki düzelir.

Arkadaş iade edebiliyorsa etsin edemiyorsa gitsin anlatsın su 100 derecede kaynıyor bu 90 derece olmuş hala ders bahanesi kuruyosunuz diye .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,921
Üyeler
183,919
Son üye
Berat.zeze
Geri