Neler Yeni

Rdr2 alınır mı bu durumda

By_melih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Melih Ege Özay
Epicte rdr ve cyberpunk indirimde olduğu için birini almak istiyorum aslında ikisinide alabilirim fakat ps4de var rdr sizce ikisini mi almalıyım PC ve PS4 çok fark eder mi oynanış açısından ( grafik vs.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Epicte rdr ve cyberpunk indirimde olduğu için birini almak istiyorum aslında ikisinide alabilirim fakat ps4de var rdr sizce ikisini mi almalıyım PC ve PS4 çok fark eder mi oynanış açısından ( grafik vs.)
rdr varsa cyberpunk al derim

By_melih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Melih Ege Özay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yaqix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yağız
İlgilendiği Kategoriler
oyun,anime
ps de varsa almana gerek yok bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Salih İdris Can
Eğer tr yamalı oynamak istiyorsan pc alınabilir eğer ingilizce seviyem yeterli diyorsan Cp77 alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Salih İdris Can
bedavaya indirmek varken para vermek ?
Bir radikal daha geldi hak denen bir şey var adamlar bedavaya vermeyi bilmiyormu şahsen nereden ne indirdiğini bilmemektense ki uzun süre crack kullanan birisi olarak söylüyorum gerçekten cracklı dosyalarda virüs oluyor kendini riske atmayıp 100 200 tl vermek gayet mantıklı bir hareket ve artı yönleri sürekli güncelleme alıp fsr 2 ve fsr 3 desteği gelmesı olası

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Bir radikal daha geldi hak denen bir şey var adamlar bedavaya vermeyi bilmiyormu şahsen nereden ne indirdiğini bilmemektense ki uzun süre crack kullanan birisi olarak söylüyorum gerçekten cracklı dosyalarda virüs oluyor kendini riske atmayıp 100 200 TL vermek gayet mantıklı bir hareket ve artı yönleri sürekli güncelleme alıp fsr 2 ve fsr 3 desteği gelmesı olası
cyberpunk yapimcilari bilerek crack güvenligini kapattilar diye biliyorum

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Emeğe saygı vs çok önemsemiyorsanız Steam hesabı satın alın 15 TL civarındaydı en son. Crack vs ile uğraşmayın
Bir akıllı sensin
Mesaj otomatik birleştirildi:

cyberpunk yapimcilari bilerek crack güvenligini kapattilar diye biliyorum
Ulan öyle bir şey varsa bile ki hiç sanmıyorum bilerek kapattıklarını ama oyunu bedava yaparlar madem korsan oynanmalarına bile isteğe göz yumuyorlar beleşe verirler. Onu geçtim öyle olsa bile bu sizin hak hukuk ezdiğiniz gerçeğini değiştirmiyor. Ucundan kıyısından haklılık payı aramayın kendinize bu konuda artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,918
Üyeler
161,161
Son üye
Kayradecnn
Top Bottom