Neler Yeni

Rdr2 alınır mı bu durumda

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Aydoğan
Bir akıllı sensin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan öyle bir şey varsa bile ki hiç sanmıyorum bilerek kapattıklarını ama oyunu bedava yaparlar madem korsan oynanmalarına bile isteğe göz yumuyorlar beleşe verirler. Onu geçtim öyle olsa bile bu sizin hak hukuk ezdiğiniz gerçeğini değiştirmiyor. Ucundan kıyısından haklılık payı aramayın kendinize bu konuda artık.
Crack den mantıklı kaynağın güvenilirliği gibi bi derdin yok ayrıca akıllılıkla ilgili bi durum yok çözüm yolu sundum

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Bir akıllı sensin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan öyle bir şey varsa bile ki hiç sanmıyorum bilerek kapattıklarını ama oyunu bedava yaparlar madem korsan oynanmalarına bile isteğe göz yumuyorlar beleşe verirler. Onu geçtim öyle olsa bile bu sizin hak hukuk ezdiğiniz gerçeğini değiştirmiyor. Ucundan kıyısından haklılık payı aramayın kendinize bu konuda artık.
Firma çok eskiden korsan oyun satıyordu ve DRM zaten oyun performansını düşüren bir şey.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Firma çok eskiden korsan oyun satıyordu ve DRM zaten oyun performansını düşüren bir şey.
Ben denemiştim arkadaştan indirip oyunu farklı yere taşımıştım hesapta olmasa bile girebiliyordum dlc si bile gelmişti çok iyi oluyor. Halla bu oyuna para verenler var. Alıp iade edincede çalışıyor

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
tamam o zaman siz oyun almaya devam edin herkes kendi hayatını yaşıyor bırakın hak hukukuda firmalar düşünsün

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
A big ball of wibbly wobbly, timey wimey stuff
İsim
Nazir Selvi
tamam o zaman siz oyun almaya devam edin herkes kendi hayatını yaşıyor bırakın hak hukukuda firmalar düşünsün
Bu sadece hırsızlığa teşviktir. Senin imkanın yoksa korsan oynuyorsan oyna, bu ekonomide kimse niye korsan oynuyorsun demez. Ama imkanı olup da alabilecek adama korsan indir diyemezsin.

Top Bottom